Halpalentoyhtiö Puola

Halpalentoyhtiö Puola yrityksiin kuuluvat maan lentoyhtiöistä Wizzair sekä EuroLOT.

Wizzair (wizzair.com) on näistä puolalaisista halpalentoyhtiöistä ainoa joka toimii myös Suomessa. Wizzair lentää Suomesta väliä Gdansk-Turku, ja Gdanskista lentoyhtiöllä pääsee eri puolille Eurooppaa.

Wizzair on itse asiassa unkarilais-puolalainen lentoyhtiö, joka on toiminnaltaan mallinnettu paljolti suurimman eurooppalaisen halpalentoyhtiön, Ryanairin, mukaan.

Myös halpalentoyhtiö Air Berlin (airberlin.com) toimii Puolan Varsovasta käsin, lentäen mm. Thaimaan kohteisiin sekä Miamiin Yhdysvaltoihin.

EuroLOT (www.eurolot.com) on yksi suurimmista puolalaisista halpalentoyhtiöistä, ja sen omistaa kansallinen lentoyhtiö LOT Polish Airlines.

EuroLOT:in päälentokenttiä joilta se lentää ovat varsinkin Varsova, Krakowa, sekä Katowice kentiltä useisiin eurooppalaisiin kohteisiin.

Näiden halpalentoyhtiöiden lisäksi myös esimerkiksi Ryanair lentää Euroopan eri kohteiden ja Varsovan välillä, sekä Easyjet, joka lentää Bristolista ja Lontoosta Varsovaan.


Halpalentoyhtiöiden lisäksi voit helposti tarkistaa perinteisten lentoyhtiöiden lentohinnat Puolan reiteille hintavertailu palveluista netissä, joista parhaisiin kuuluu esimerkiksi Kayak (www.fi.kayak.com).