Halpalentoyhtiö Turku

Halpalentoyhtiö Turku vaihtoehtoihin kuuluvat sekä Wizz Air, Blue1, että Flybe.

Kaiken kaikkiaan Turusta liikennöivät Finnairin lisäksi SAS/Blue1, Wizz Air kuin myös Flybe ja Norwegian.

Vuonna 2010 Turun lentoasemalla vieraili yhteensä noin 360 000 matkustajaa, joihin kuuluu myös etelän lomakohteiden charter lentojen matkustajat Turusta.

Wizz Air (www.wizzair.com) on unkarilais-puolalainen lentoyhtiö, joka lentää Turusta Puolan Gdanskiin, ja jonka avulla voit myös lentää edelleen Gdanskista useisiin Eurooppalaisiin kohteisiin.

Wizz Air lentää Gdanskista edelleen mm. Lontoon Lutonin kentälle, Liverpooliin, sekä Rooman Fiumicinon kentälle.

Blue1 (blue1.fi) ei kuulu varsinaisesti halpalentoyhtiöiden joukkoon, mutta osana SAS konsernia se tarjoaa usein huomattavasti halvempia lentoja kuin perinteisillä toimintatavoilla toimivat lentoyhtiö kilpailijansa.

Flybe (www.flybe.fi) lentää reittiä Turusta Tallinnaan, joiden ohella sillä on myös kasvava määrä kotimaan halpalentokohteita Turusta, kilpaillen hinnoillaan kotimaisten lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, kanssa.

Norjalainen Norwegian (www.norwegian.com) on uusin halpalentofirma Turussa, ja sillä on reittilentoja Turun ja Tukholman välillä.


Voit näiden halpalentoyhtiöiden lisäksi tarkistaa helposti perinteisten lentoyhtiöiden hinnat erilaisista netistä toimivista hintavertailukoneista, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).