Halvat lennot Aasiaan

Halvat lennot Aasiaan , kohteisiin kuten Thaimaa, Kiina, Japani, sekä Intia.

Aasia on matkakohteena monelle suomalaiselle tuttu, ja suosittuihin kohteisiin kuuluvat varsinkin Thaimaa (etenkin Phuket, Pattaya, ja Bangkok), Intia, sekä Kiina.

Useimmiten halpalennot Aasian kaukokohteisiin vaativat muutamankin välilaskun, mutta tyypilliset välilaskukentät, kuten Dubain kansainvälinen lentokenttä tai Bangkokin Suvarnabhumi lentokenttä, ovat itsessään jo näkemisen arvoisia, ja lisäävät matkan mielenkiintoa.

Jos teet yhden välilennon ensin johonkin isommista Euroopan kaupungeista, tarjolla on usein halpalentoja jopa eksoottisempiinkin Aasian kaukokohteisiin.

Esimerkkinä on vaikkapa Lontoo, josta pääsee suoraan vaikkapa Kuala Lumpuriin aasialaisella Air Asia X halpalentoyhtiöllä.

Halvat lennot – Aasia

Halvat lennot Dubaihin

Halvat lennot Dubaihin ovat tarjolla yhden välilaskun avulla useamman halpalentoyhtiön kautta, ja lähialueista voit lentää suoraan Dubaihin Tukholmasta budjettilentoyhtiöillä.

Halvat lennot Dubaihin

Halvat lennot Intiaan

Halvat lennot Intiaan ovat mahdollisia Euroopasta esimerkiksi halpalentoyhtiöillä Condor, Thomas Cook Air, sekä Thomsonfly.

Halvat lennot Intiaan

Halvat lennot Japaniin

Halvat lennot Japaniin ovat mahdollisia yhdistelemällä Eurooppalaisia ja Aasialaisia halpalentoyhtiöitä, kuten Cebu Pacificia.

Halvat lennot Japaniin

Halvat lennot Kiinaan

Halvat lennot Kiinaan halpalentoyhtiöiden avulla Euroopasta ovat tarjolla ainakin Kiinan kohteista Pekingiin sekä Shanghaiin.

Halvat lennot Kiinaan

Halvat lennot Singapore

Halvat lennot Singapore ovat mahdollisia lentäen esimerkiksi ensin Bangkokiin Euroopasta halpalennoilla, ja jatkaen Bangkokin välin Singaporeen Aasian halpalentoyhtiöillä, kuten Tiger Airways.

Halvat lennot Singapore

Halvat lennot Thaimaaseen

Halvat lennot Thaimaaseen pääsee esimerkiksi Euroopan kolmanneksi suurimman halpalentoyhtiö Air Berlinin avulla.

Halvat lennot Thaimaaseen

Halvat lennot Vietnamiin

Halvat lennot Vietnamiin ovat tarjolla halpalentoyhtiöillä kahden välilaskun avulla, joista toinen välilasku tapahtuu Euroopassa, ja toinen Aasiassa.


Halvat lennot Vietnamiin