Halvat lennot Australia

Ideoita ja vinkkejä halvat lennot Australia kohteisiin löytämiseksi Helsingistä.

Jos tarkoituksenasi on lentää Australiaan, usein varsinaiseksi lähtöpaikaksi Australiaa kohti kannattaa harkita isoampia Eurooppalaisia keskuksia, joihin Helsingistä pääsee halpalentoyhtiöiden avulla, usein muutamien kymmenien hinnalla.

Halpalentoyhtiöiden avulla voit Helsingistä lentää useisiin Euroopan suurimmista kohteista Air Berlinin avulla. Voit valita lähtöpaikaksi kohti Australiaa siten vaikkapa Munchenin, Zurichin, Berliinin, Wienin, tai Rooman.

Easyjetin avulla saat varsinaiseksi lähtöpaikaksi halvalla Lontoon.

Näin kannattaa kuitenkin tehdä vain jos kustannukset Australiaan saakka yhteensä tällaisen välilennon kanssa ovat alemmat kuin suoraan Helsingistä lento kohti Australiaa.

Monesti tällainen välilento kannattaa, koska useat Keski-Euroopan reitit kohti Australiaa ovat huomattavasti kilpailummat, ja saat nämä kilpailun edut alempina lipunhintoina.

Hyviä hakukoneita halvimpien hintojen löytämiseksi mistä tahansa Euroopan kohteesta kohti Australiaa ovat mm. Kayak (www.fi.kayak.com) sekä Expedia (expedia.com).

Toinen tapa saada halvempia kokonaishintoja on lentää ensin Aasiaan, ja lentää loppumatka Aasiasta Australiaan jollakin alueen halpalentoyhtiöistä.

Australiaan lentää Aasiasta mm. Jetstar Asia, jolla on laaja verkko halpalentoja Aasian ja Australian välillä.

Jos et halua käyttää halpalentoyhtiöitä lennoillasi Australiaan, kannattaa halvimman hinnan löytämiseksi käyttää kuitenkin ns. hintavertailukoneita, kuten yllämainittu Kayak tai Expedia.

Jos löydät halvan hinnan jolle muulle kaupungille Australiassa kuin lopulliselle kohteellesi, voit käyttää halpalentoyhtiöitä Australian sisällä.

Merkittäviä australialaisia lentokenttiä ovat:


  • Melbourne Airport (MEL)
  • Sydney Airport (SYD)
  • Perth Airport (PER)
  • Adelaide Airport (ADL)
  • Cairns International Airport (CNS)

Halpalentoyhtiöitä joita voit käyttää Austrlian sisällä ovat Virgin blue, Jetstar, Skywest, sekä Freedom Air. Myös junareitit tarjoavat halpoja hintoja Australian sisällä matkustamiseen.