Halvat lennot Barceloonaan

Halvat lennot Barceloonaan on tarjolla Suomessa toimivista halpalentoyhtiöistä Air Balticilta sekä Air Berliniltä.

Air Baltic (airbaltic.com) on Latvialainen halpalentoyhtiö, jonka avulla voit lentää mm. Kuopiosta, Tampereelta, Oulusta, sekä Helsingistä halvalla Barceloonaan, Riiassa tapahtuvan välilaskun avulla.

Myös Air Berlin (airberlin.com) käyttää yhden välilaskun lentoja Barcelonaan, Helsingistä, siten että välilasku ja mahdollinen koneen vaihto tapahtuu yleensä joko Berliinissä tai Dusseldorfissa.

Ryanairin (ryanair.com) avulla voit myös lentää ensin halvalla Lontoon Stanstedin kentälle, ja jatkaa matkaa easyJetin koneilla Barcelonaan, mikäli yhtiöiden lentoaikataulut sopivat suunnitelmiisi.

Ryanairin avulla voit myös ensin lentää Italian Milanon Bergamon kentälle Tampereelta, ja vaihtaa kenttää Milanon Malpensan kentälle, josta voit jatkaa matkaa Barcelonaan joko easyJetin tai Vuelingin (vueling.com) avulla.

Ryanairin Tampereelta lähtevän lennon voit yhdistää Vuelingin lentoihin myös lentämällä Ryanairilla ensin Frankfurtiin, ja jatkamalla eteenpäin Vuelingilla Barcelonaan.

Voit myös lentää ensin Ryanairilla Dubliniin Tampereelta, ja jatkaa matkaa Barcelonaan Irlannin suurimmalla halpalentoyhtiöllä Aer Linguksella (aerlingus.ie).


Kun olet selvittänyt näiden reittien hinnat ja aikataulut kohdepäivillesi, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin netistä löytyvien hintavertailukoneiden avulla, joiden parasta antia on mm. Kayak (www.fi.kayak.com).