Halvat lennot Berliini

Halvat lennot Berliini kohteeseen ovat tarjolla useammalta halpalentoyhtiöltä, mukaanlukien Air Berlin.

Air Berlin (airberlin.com) lentää Berliiniin Helsingistä, Tegelin lentokentälle Berliinissä.

Air Berlin on Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö, ja sillä on useita reittejä jos jatkat matkaa eteenpäin muualle Eurooppaan.

Varsinkin Tampereella asuville suosittu vaihtoehto on lentää Ryanairilla (ryanair.com) Bremeniin Saksaan, ja jatkaa matkaa esim. nopealla DB (db.de) kaupunkijunalla Berliiniin, joka kestää noin 3 tuntia. Samoin voit lentää Ryanairilla vaikkapa ensin Lontooseen ja jatkaa matkaa Ryanairilla Berliiniin.

Air Baltic (airbaltic.com) tarjoaa myös erittäin halpoja lentoja Helsingistä, Tampereelta, Kuopiosta, sekä Oulusta Berliiniin, välilaskun avulla Riaan kentällä Latviassa, josta matka jatkuu Berliiniin, Tegelin kentälle.

Helsingissä asuvilla on myös mahdollisuus helposti myös mennä vaikkapa nopealla lautalla Tallinnan puolelle, ja jatkaa Tallinnan lentokentältä matkaa suoralla lennolla Berliiniin Estonian Airilla (www.estonian-air.ee).

Kun olet selvittänyt näiden halpalentoyhtiöiden reitit, aikataulujen sopimisen, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin helposti käyttäen netistä löytyviä hintavertailukoneita, kuten Kayak (www.fi.kayak.com).

Berliinin matkat


Berliinin matkat kuuluvat suomalaisten suosituimpiin lomasuunnitelmiin, johtuen mm. kaupungin asemasta johtavana eurooppalaisena metropolina.