Halvat lennot Budapestiin

Halvat lennot Budapestiin ovat mahdollisia yhden välilaskun kautta esim. halpalentoyhtiöitä Aer Lingus ja Air Berlin käyttäen.

Yksi mahdollinen välilaskullinen reitti on lentää ensin Suomesta Lontooseen, ja edelleen Lontoosta Budapestiin.

Voit lentää mm. ensin Tampereelta Ryanairilla (ryanair.com) Lontoon Stanstedille, ja jatkaa joko EasyJetillä Gatwickin kentältä tai Wizzairilla Lontoon Lutonin kentältä.

Toinen mahdollinen reitti on lentää ensin Helsingistä Saksaan Air Berlinillä (airberlin.com), ja edelleen koneen vaihdon jälkeen samalla firmalla kohti Budapestia, joko Berliinin, Dusseldorfin, Hampurin, tai vaikkapa Frankfurtin kautta.

Voit myös lentää Budapestiin Dublinin kautta, lentäen ensin Ryanairilla Tampereelta Dubliniin, ja koneen vaihdon jälkeen voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä kohti Budapestia.

Lopulta voit myös käyttää halpalentoyhtiöitä siten, että lennät ensin Blue1:llä (blue1.fi) joko Turusta tai Helsingistä ensin Kööpenhaminaan, jatkaen koneen vaihdon jälkeen kohti Budapestia Norwegian (norwegian.com) halpalentoyhtiöllä.


Kun olet tarkastanut budjetti lentoyhtiöiden reittien, aikataulujen, ja hintojen soveltuvuuden, voit verrata niitä helposti täyden palvelun vastaaviin esimerkiksi Kayak (fi.kayak.com) palvelun avulla.