Halvat lennot Dubaihin

Halvat lennot Dubaihin ovat tarjolla yhden välilaskun avulla useamman halpalentoyhtiön kautta, ja lähialueista voit lentää suoraan Dubaihin Tukholmasta budjettilentoyhtiöillä.

Yksi suosituimmista reiteistä Dubaihin halpalentoyhtiöitä käyttäen kulkee Latvian Riian kautta.

Voit lentää Riikaan Air Balticilla (airbaltic.com) ensin Suomen kaupungeista Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta, ja Oulusta, ja jatkaa koneen vaihdon jälkeen samalla yhtiöllä välin Riika-Dubai.

Riikaan lentää Tampereelta myös Ryanair (ryanair.com).

Toinen vaihtoehtoinen reitti on lentää Saksan Frankfurtin kentälle Air Berlinillä (airberlin.com) Helsinki-Vantaalta, jossa vaihtamalla lentoyhtiötä Condoriin (condor.com), voit jatkaa edelleen Dubaihin.

Tukholma muodostaa myös houkuttelevan vaihtoehdon lentopaikaksi kohti Dubaita, sillä sen Arlandan kentältä lentää Norwegian (norwegian.com) suorana lentona aina Dubaihin.

Tukholmaan pääset halpalentoyhtiöistä ensin Norwegianin Suomen kohteista, mutta myös vaikkapa Blue1:llä (Vaasasta, Tampereelta, Turusta, ja Helsingistä), sekä halvoilla risteilyillä mm. Turusta tai Helsingistä.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat, aikataulut, ja reitit, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin erilaisten hintavertailupalveluiden avulla, joista yksi parhaimpia on Kayak (fi.kayak.com).