Halvat lennot Dubliniin

Halvat lennot Dubliniin on saatavilla Suomesta mm. Euroopan suurimman halpalentoyhtiön, Ryanairin, kautta.

Ryanair (ryanair.com) lentää Dubliniin Tampereelta useamman viikkovuoron avulla.

Ryanairin kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin tarkastamassa lentojen hintoja, sillä, usein, mitä aiemmin varaa lennon, sitä halvemmat hinnat ovat tarjolla lennolle Dubliniin.

Toinen halpalentoyhtiö, jolla on useampia suoria lentoja viikossa Suomesta Dubliniin on Aer Lingus (aerlingus.ie), Irlannin suurin halpalentoyhtiö.

Ryanair on itse asiassa Aer Linguksen suurin omistaja, joka osaltaan selittää lentoyhtiön halpojen lentojen tarjonnan.

Myös halpalentoyhtiö Air Baltic (airbaltic.com) lentää Dubliniin. Pääset sen avulla kohti Dublinia Helsingistä, Kuopiosta, Tampereelta, sekä Oulusta.

Air Baltic lentää ensin Latvian Riikaan, josta koneen vaihdolla pääset Dubliniin lentoyhtiöllä. Myös Ryanair lentää Riiasta Dubliniin.

Turusta vaihtoehtoinen reitti on lentää ensin Puolalais-Unkarilaisella Wizz Air (wizzair.com) halpalentoyhtiöllä ensin Puolan Gdanskiiin, ja jatkaa Gdanskista Ryanairilla kohti Dublinia.


Kun olet selvittänyt halpalentoyhtiöiden tarjolla olevat aikataulut ja hinnat, voit helposti verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailupalveluiden avulla netissä, kuten Kayakissa (www.fi.kayak.com).