Halvat lennot Dusseldorf

Halvat lennot Dusseldorf ovat tarjolla useammankin halpalentoyhtiön, kuten Air Berlin, avulla.

Eri halpalentoyhtiöistä jotka lentävät Dusseldorfiin, Air Berlin (airberlin.com) on ainoa jolla lennot ovat suorina Helsinki-Vantaan lentokentältä Dusseldorfin kentälle.

Toinen halpalentoyhtiö joka lentää suoraan Dusseldorfiin on Ryanair (ryanair.com), joka lentää kaupunkiin Suomesta Lappeenrannasta.

Usein kuitenkin on mahdollista saada jopa halvempia hintoja lennoille yhden välilaskun kautta.

Yhden välilaskun avulla Dusseldorfiin pääsee Helsingistä useamman lentoyhtiön avulla.

Yksi reiteistä on Latvian Riian kautta, jonne voit lentää ensin Air Balticin (airbaltic.com) avulla, joko Helsingistä, Kuopiosta, Tampereelta, Turusta, tai Oulusta, ja jatkaa koneen vaihdon jälkeen saman yhtiön kanssa kohti Dusseldorfia.

Halvaksi tavaksi päästä Dusseldorfiin voi muodostua myös Tukholmasta lento Dusseldorfiin joko Air Berlinillä tai Norwegian (norwegian.com) halpalentoyhtiöllä.

Tukholmaan on usein mahdollista päästä esimerkiksi erittäin halvoilla laivaristeilyillä, sekä Norwegianin että Blue1 (blue1.fi) lennoilla Vaasasta, Turusta, Tampereelta, ja Helsingistä.

Yksi lisävaihtoehto päästä erittäin halvalla Dusseldorfiin on lentää ensin Bremeniin Tampereelta Ryanairilla, ja jatkaa Bremenistä matkaa Dusseldorfiin Deutsche Bahn (db.de) junalla, joka matkana kestää noin 2 tuntia 41 minuuttia.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden tarjonnan, hinnat, aikataulut, ja reitit, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin erilaisten hintavertailukoneiden, kuten Kayak (fi.kayak.com), avulla.