Halvat lennot Englantiin

Halvat lennot Englantiin ovat tarjolla halpalentoyhtiöistä Suomesta mm. Ryanairilta.

Ryanair (ryanair.com) lentää Lontoon Stanstedin kentälle Suomesta Tampereelta useamman viikkovuoron avulla.

Ryanair on Euroopan suurin halpalentoyhtiö, ja sillä on erittäin laaja verkosto jatkolentomahdollisuuksia jos haluat jatkaa matkaa halvalla Lontoosta eteenpäin.

Air Berlin (airberlin.com), joka on Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö, lentää myös Suomesta Lontooseen, yhden välilaskun ja koneen vaihdon kautta, joka yleensä tapahtuu Dusseldorfin kentällä Saksassa.

Latvialainen halpalentoyhtiö Air Baltic (airbaltic.com) lentää myös Lontooseen Riian kautta. Riikaan pääset ensin lentämällä Suomesta joko Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, tai Kuopiosta.

Turussa asuvilla vaihtoehtoihin kuuluu myös lentää ensin Wizz Air (wizzair.com) halpalentoyhtiöllä Turusta Puolan Gdanskiin, ja Gdanskista edelleen Englantiin, esim. Lontoon Lutonin kentälle Wizz Airilla. Myös Ryanair lentää Lontooseen Gdanskista, Lontoon Stanstedin kentälle.

Muita potentiaalisia Englantiin suuntautuvia kohteita joko Wizz Airin tai Ryanairin avulla Gdanskista ovat lennot Birminghamiin, Bristoliin, Doncaster/Sheffieldiin, Glasgowiin, sekä Liverpooliin.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin, hintavertailupalveluissa netissä, kuten Kayak (www.fi.kayak.com).