Halvat lennot Espanjaan

Halvat lennot Espanjaan ovat tarjolla Helsingistä mm. Air Berliniltä sekä Spanairilta.

Sekä Air Berlin ja Spanair luetellaan monien lähteiden perusteella ns. halpalentoyhtiöihin, joskin niiden hinnat saattavat periodisesti olla yhtä korkeat kuin ns. täyden palvelun lentoyhtiöilläkin.

Air Berlin lentää Helsingistä mm. Barcelonaan, Malagaan, Alicanteen, Ibizalle, sekä Palmaan. Yleensä näihin lentoihin kuuluu välilasku Saksassa, tyypillisesti Berliinissä.

Spanair taas lentää yleensä ensin Kööpenhaminaan ennen jatkolentoa Espanjan kohteisiin.

Voit tietysti välilennoilla yhdistää halvimmat halpalentoyhtiöt välilaskeutumisten avulla Euroopan alueella, lentäen ensin Helsingistä johonkin euroopan kohteeseen halpalentoyhtiöllä ja jatkaen halvimmalla halpalentoyhtiöllä sieltä Espanjaan.

Halvalle Espanjaan pääsee Helsingistä myös Norwegian (www.norwegian.com) halpalentoyhtiöillä, joka lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä Teneriffalle että Gran Canarialle.

Koko lentoyhtiö valikoima Helsingin kentältä näkyy osoitteesta

www.helsinki-vantaa.fi/lentoyhtiot

Myös Tampereelta pääset helposti ensin vaikkapa Lontooseen halpalentoyhtiö Ryanairilla, ja sieltä edelleen useiden halpalentoyhtiöiden valikoimasta Espanjaan.

Näiden reittien hintoja tarkastellessa kannattaa käyttää vaikkapa paperia ja kynää johon voit laittaa ylös kunkin vaihtoehdon kokonaishinnan, ja valita halvimman.

Halpalentoyhtiöiden käytön etu ovat halvat hinnat, mutta niiden vertailu vie hieman aikaa, koska ne eivät tyypillisesti anna hintojaan hintojen vertailukoneille netissä, jollaisia vaikkapa kayak.com tai expedia.com ovat.

Kayakin ja muiden hintavertailukoneiden avulla tosin löydät helposti halvimmat hinnat täyden palvelun lentoyhtiöille, kuten Finnair, jotka myös lentävät usein suoraan useisiin isoimpiin Espanjan kohteisiin.


Koska Helsingistä pääsee myös erittäin edullisesti Tallinnaan muun muassa nopeilla laivayhteyksillä, kannattaa usein verrata myös Tallinna-Espanja lentojen hintoja.