Halvat lennot Eurooppaan

Halvat lennot Eurooppaan ovat Suomesta saatavilla halpalentoyhtiöiltä kuten Ryanair sekä Air Berlin.

Ryanair
www.ryanair.com

Ryanair on Euroopan suurin halpalentoyhtiö, joka lentää Tampereelta käsin kohteisiin Alicante, Bremen, Edinburgh, Frankfurt (Hahn), Kaunas, London (Stansted), Malaga, Milan (Bergamo), Oslo (Rygge), Pisa, Riga, Rome (Ciampino), ja Trapani.

Jos käytät näitä kaupunkeja välilaskupaikkana, Ryanairin ja muiden tarjolla olevien isompien halpalentoyhtiöiden avulla pääset koko euroopan alueen isoimpiin kohteisiin.

Air Berlin
www.airberlin.com

Air Berlin, Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö, lentää useisiin Euroopan kohteisiin Helsingistä, tosin useisiin Euroopan kohteista joudut vaihtamaan konetta Saksassa, tyypillisesti Berliinissä tai Dusseldorfissa.

Air Berlin omistaa myös Belair nimisen sveitsiläisen yrityksen, joka lentää Zürichin, Geneven ja Baselin lentokentiltä Välimeren ja Pohjois-Afrikan kohteisiin kuin myös Amerikkaan ja Aasiaan, kuin myös Nikin (www.flyniki.com), jolla on useita kohteita esimerkiksi Itävaltaan.

Wizz Air
www.wizzair.com

Wizz Air on unkarilainen halpalentoyhtiö, jolla on halpalentoja Suomen Turusta Puolan Gdanskiin.

Gdanskia välipysähdyksenä käyttäen pääset Wizz Airia käyttäen useisiin muihin Euroopan kohteisiin jatkolennolla, vaikkapa Saksaan, Italiaan, tai Englantiin.

Air Baltic
www.airbaltic.com

Air Baltic on Riikaa päätoimipaikkaan käyttävä halpalentoyhtiö, joka lentää Riikaan Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Rovaniemestä, sekä Oulusta.

Tyypillisesti yhtiön lennot lentävät ensin Riikaan, josta on jatkolentoyhteys lopulliseen kohteeseesi. Riian kautta pääset Air Baltic jatkolennon avulla ympäri Eurooppaa sekä myös valittuihin Aasian kohteisiin.

City Airline
www.cityairline.com

City Airline on ruotsalainen lentoyhtiö, joka käyttää Göteborgia pääpaikkanaan.

Yhtiö lentää edullisia lentoja Helsingistä Göteborgiin, josta voit jatkolentoyhteyden avulla matkustaa edelleen esimerkiksi useisiin Ruotsin sisäisiin kohteisiin, Italiaan, Espanjaan, Kreikkaan, Englantiin, ja Ranskaan.

Norwegian
www.norwegian.com

Norwegian on norjalainen halpalentoyhtiö, jolla on toimintaa Suomessa myös kotimaan lentojen ja esimerkiksi Espanjaan suuntautuvien lentojen suhteen.

Voit lentää lentoyhtiötä käyttäen muun muassa ulkomaan kohteisiin Tukholma, Oslo, Teneriffa, ja Gran Canaria, sekä kotimaan sisällä mm. kaupunkeihin Helsinki, Turku, Oulu, ja Rovaniemi.

Flybe
www.flybe.fi

Flybe on brittiläinen halpalentoyhtiö, joka tuli mukaan Suomen budjettilento-markkinoille vuonna 2011 ostettuaan Fincomm Airlinesin toiminnot.


Yhtiön avulla pääsee esimerkiksi lentämään Helsingistä Euroopan kohteista kaupunkeihin Gdansk, Norrköping, Skellefteå, Tartto, Trondheim, ja Umeå.