Halvat lennot Firenze

Halvat lennot Firenze kohteeseen on kaksi suosittua reittiä halpalentoyhtiöiden avulla.

Ensimmäinen näistä reiteistä on lentää ensin Berliiniin vaikkapa halpalentoyhtiö Air Berliniä (airberlin.com) käyttäen, ja jatkaa Berliinistä eteenpäin halpalentoyhtiö Meridianan (meridiana.com) avulla suoraan Firenzeen.

Toinen suosittu reitti on lentää ensin Suomesta Lontooseen, joko Ryanairin halvoilla lennoilla Turusta Stanstedin kentälle, tai Helsingistä Easyjetin avulla Gatwickin kentälle.

Lontoosta, Gatwickin kentältä, pääset eteenpäin Meridianan avulla Firenzeen.

Voit myös lentää Ryanairin avulla Tampereelta Milanon Bergamon kentälle, josta on noin 300 km etäisyys Firenzeen. Milanosta voit esimerkiksi ottaa Trenitalian (trenitalia.com) junan Milanosta Firenzeen. Matka junalla kestää noin 2 tuntia 45 minuuttia.

Air Balticin (airbaltic.com) pääset Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, ja Kuopiosta välilaskulla ja koneen vaihdolla Latvian Riiassa Firenzen lähialueista niin Milanoon kuin Venetsiaankin, joista voit esim. Trenitalian avulla jatkaa matkaa Firenzeen.


Kun olet selvittänyt näiden halpalentoyhtiöiden hinnat kuin aikataulutkin, voit verrata näitä hintoja ja reittejä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin, varsinkin erilaisten hintavertailukoneiden avulla netissä, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).