Halvat lennot Geneve

Halvat lennot Geneve on tarjolla välilaskun kautta sellaisten halpalentoyhtiöiden avulla kuin esimerkiksi Air Baltic, Air Berlin, ja Baboo.

Yksi suosituimmista reiteistä on lentää ensin Dubliniin Irlantiin halpalentoyhtiöllä, joko Tampereella Ryanairilla (ryanair.com) tai Helsingistä Aer Linguksella (aerlingus.ie). Dublinista Geneveen lentää edelleen Aer Lingus.

Toinen mahdollisuus on lentää ensin halvoilla lennoilla Lontooseen, esimerkiksi Ryanairia Tampereelta Lontoon Stanstedin kentälle.

Lontoosta Geneveen lentää Easyjet, joka lentää Geneveen Lontoon Gatwickin, Lontoon Lutonin, sekä Lontoon Stanstedin kentiltä.

Voit myös lentää ensin Berliiniin Air Berlin (airberlin.com) halpalentoyhtiöllä, ja jatkaa matkaa Berliinistä Easyjetillä Geneveen.

Voit myös lentää Air Baltic (airbaltic.com) halpalentoyhtiöllä ensin (Riaan välilaskun ja mahdollisen koneen vaihdon kautta) Wieniin, ja jatkaa kaupungista Sveitsiläisellä Baboo Airlines (flybaboo.com) halpalentoyhtiöllä Geneveen.

On hyvä myös huomata että Ruotsista Tukholman Arlandan kentältä lentää suoraan Geneveen kaksi halpalentoyhtiötä, easyJet sekä Norwegian, joka voi olla halpa vaihtoehto jos saat myös vaikkapa halvat risteilyliput ensin Tukholmaan.

Voit mahdollisesti löytää myös halpoja lentoja Suomesta Ranskan Lyoniin tai halvemman paluun Lyonista Suomeen, vaihtoehtoisena reittinä Geneveen.

Lyon on Geneveä suurempi kaupunki, ja sijaitsee vain 148 km länteen kaupungista. Välin Geneveen pääset vaikkapa Lyon Part Dieu junasemalta nopeimmillaan alle kahdessa tunnissa.


Kun olet tarkistanut halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin, käyttämällä hintavertailupalveluja kuten Kayak (www.fi.kayak.com).