Halvat lennot Göteborg

Halvat lennot Göteborg ovat mahdollisia mm. Blue1 ja Air Baltic lentoyhtiöiden avulla.

Yksi edullinen tapa päästä Göteborgiin on City Airline lentoyhtiöllä (cityairline.com), joka lentää suoria lentoja Helsingin ja Göteborgin välillä.

Blue1 (blue1.fi) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta se on halvempi, vaihtoehtoinen SAS:n omistama lentoyhtiö, joka usein tarjoaa erittäin halpoja lentoja pääreiteilleen Euroopan sisällä.

Blue1 lentää Göteborgiin suoraan Helsingistä.

Jos olet valmis käyttämään välilaskuja saadaksesi halpoja lentoja Göteborgiin, mahdollisuuksiisi kuuluu tällöin myös Latvialainen halpalentoyhtiö Air Baltic (airbaltic.com), joka lentää Suomesta (muun muassa Helsinki, Tampere, Oulu, Tampere) ensin Riikaan, ja mahdollisen lentokoneen vaihdon jälkeen matka jatkuu kohti Göteborgia.

Göteborgiin pääsee myös muilla Suomessa toimivilla halpalentoyhtiöillä välilaskun kautta. Näihin kuuluvat Air Berlin (airberlin.com), Wizz Air (wizzair.com), sekä Ryanair (ryanair.com).

Air Berlinillä voit esimerkiksi lentää ensin Helsingistä Berliiniin, ja edelleen samaa halpalentoyhtiötä käyttäen Göteborgiin.

Puolalais-Unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air puolestaan lentää Turusta Puolan Gdanskiin, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä edelleen Göteborgiin.

Ryanair puolestaan lentää Tampereelta esimerkiksi Frankfurtin Hahnin kentälle, josta voit jatkaa Ryanairilla Göteborgiin.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailukoneissa, kuten kayak (www.fi.kayak.com).