Halvat lennot Helsinki Pariisi

Halvat lennot Helsinki Pariisi ovat mahdollisia välilaskun avulla mm. Blue1:sen sekä Air Balticin avulla. Voit myös yhdistellä eri halpalentoyhtiöitä saadaksesi halvimman lennon Pariisiin.

Air Baltic (airbaltic.com) lentää Pariisiin Latvian Riian kautta. Pääset lentoyhtiön avulla ensin Riikaan Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, sekä Tampereelta.

Blue1 (blue1.fi) on SAS:n tytäryhtiö, joka monilla reiteillä kilpailee hinnoiltaan halpalentoyhtiöiden kanssa, vaikkei virallisesti olekaan niihin lukeutuva toimintaperiaatteiltaan.

Air Berlin (airberlin.com) puolestaan lentää Pariisin Helsingistä siten, että lento tapahtuu joko välilaskulla Dusseldorfissa tai Berliinissä, ja joudut mahdollisesti vaihtamaan konetta Berliiniin suuntautuvalle lennolle.

Voit myös lentää Ryanairilla (ryanair.com) ensin Tampereelta Dubliniin, ja jatkaa eri Ryanairin lennolla Pariisin Beauvais lentokentälle.

Toinen mahdollinen välilaskullinen reitti on esimerkiksi lentää ensin Lontooseen Stanstedin kentälle Tampereelta Ryanairilla, ja sitten jatkaa Pariisiin EasyJetin lennolla, joka lähtee Lontoon Lutonin kentältä kohti Pariisin Charles de Gaulle kenttää.


Kun olet selvittänyt halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin käyttämällä esimerkiksi hintavertailupalveluita internetissä, kuten Kayakia (www.fi.kayak.com).