Halvat lennot Helsinki

Halvat lennot Helsinki vaihtoehtoihin kuuluvat mm. Air Baltic sekä Air Berlin.

Allaolevien halpalentoyhtiöiden lisäksi Helsingistä lennettäessä löytyy usein halpoja hintoja myös perinteisiltä täyden palvelun yhtiöiltä.

Täyden palvelun yhtiöiden hinnat löytyvät (toisin kuin halpalentoyhtiöiden) yleensä erilaisista hintavertailu palveluista internetistä, joita ovat mm. kayak.com sekä expedia.com.

Blue1 yhtiötä ei ole listattu alla oleviin halpalentoyhtiöihin jotka lentävät Helsingistä, mutta firma tarjoaa kuitenkin useille reiteille halvimmat hinnat, joten sen tarjontaan Helsingistä kannattaa tutustua.

Halpalentoyhtiö Ryanair lentää Eurooppaan Tampereelta, jonne pääsee mm. VR junayhteyksillä Helsingistä parhaimmillaan puolessatoista tunnissa Pendolino yhteydellä.

Air Baltic
www.airbaltic.com

Air Baltic on halpoja lentoja tarjoava lentoyhtiö, joka kuljettaa Riikan yhteyksien kautta halvalla koko Euroopan alueelle Helsingin lisäksi Kuopiosta, Tampereelta, ja Oulusta.

Air Berlin
www.airberlin.com

Air Berlin on Saksalainen halpalentoyhtiö, jolla on laaja kohdekaupunki alue Euroopassa. Tyypillisesti joudut tekemään koneen vaihdon kuitenkin Saksassa Air Berlinin lennoilla päästäksesi Euroopan muihin kohteisiin.

Norwegian
www.norwegian.com

Norwegian on norjalaisomisteinen halpalentoyhtiö, joka lentää useista Suomen kohteista, muun muassa Turusta ja Helsingistä ulkomaan kohteisiin, mukaanlukien Oslo, Tukholma sekä Espanjan Teneriffa ja Gran Canaria.

Flybe
www.flybe.fi


Flybe on brittiläinen halpalentofirma, jonka toiminta alkoi Suomessa kotimaisen Finncomm lentoyhtiön myötä vuonna 2011. Yhtiön lentokohteisiin lukeutuu laaja valikoima kotimaan kohteiden välisiä lentoja Helsingistä, mutta myös ulkomaan kohteita kuten Umeå ja Skellefteå.