Halvat lennot Intiaan

Halvat lennot Intiaan ovat mahdollisia Euroopasta esimerkiksi halpalentoyhtiöillä Condor, Thomas Cook Air, sekä Thomsonfly.

Suomen kaupungeista ei ole mahdollista käyttää halpalentoyhtiöitä suoriin lentoihin Intian kohteisiin, mutta ottamalla halpalennon ensin Euroopan kohteeseen josta Intiaan halpalento on mahdollista, voit pitää kokonaiskustannukset alhaisina.

Lentääksesi Goaan Intiaan, voit lentää esim. Ryanairilla (ryanair.com) Lontooseen Tampereelta, ja jatkaa mm. Lontoon Gatwickilta halpalentoyhtiöllä, joko Thomsonflyllä (thomsonfly.com) tai Thomas Cook Airlinesilla (flythomascook.com) edelleen Dabolim/Goa lentokentälle.

Voit myös lentää Ryanairilla Tampereelta ensin Frankfurtin Hahnin kentälle, vaihtaa kenttää Frankfurt am Mainin kentälle, ja jatkaa halpalentoyhtiö Condorilla (condor.com) Goalle.

Suosittu reitti Euroopasta Intiaan kulkee Istanbulin Sabihan lentokentän kautta, jota käyttäen Air Arabia (airarabia.com) lentää Intian kohteista Bangaloreen, Chennaihin, Delhiin, Hyderabadiin, Jaipuriin, Mumbaihin, Nagpuriin, sekä Kozhikodeen (Calicut), Kerala.

Istanbulin Sabihan kentälle pääset halvalla vaikkapa lentämällä Ryanairilla ensin Lontoon Stanstedin kentälle Tampereen Pirkkalan lentokentältä, ja jatkamalla Germanwingsillä (germanwings.com) Stanstediltä kohti Istanbul Sabihan lentokenttää, ja edelleen kohti Intiaa.

Voit myös mennä vaikkapa Air Balticilla (airbaltic.com) ensin Wieniin, josta voit lentää Pegasuksella (www.flypgs.com) kohti Sabihan kenttää, ja edelleen Air Arabialla kohti Intiaa.

Air Balticilla voit myös lentää ensin Dubaihin Suomesta (välilasku ainakin Riiassa), josta voit jatkaa lentoyhtiön vaihdolla, esimerkiksi Air India Expressiin (airindiaexpress.in, mm. Chennai, Delhi, Nagpur, ja Mumbai) tai Jazeera Airwaysiin (jazeeraairways.com, Delhi, Mumbai) kohti Intiaa.


Kun olet vertaillut halpalentoyhtiöiden hintoja ja aikataulujen sopivuutta, voit tehdä saman perinteisille täyden palvelun lentoyhtiöille erilaisilla hintavertailupalveluilla netissä, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).