Halvat lennot Islantiin

Halvat lennot Islantiin ovat mahdollisia yhden välilaskun kautta esimerkiksi yhtiön Air Berlin avulla.

Yksi mahdollisista reiteistä menee Saksan kautta, siten että voit lentää ensin Dusseldorfiin Helsingistä Air Berlin (airberlin.com) halpalentoyhtiötä käyttäen, ja jatkaa samalla lentoyhtiöllä koneen vaihdon jälkeen kohti Reykjavikin kenttää.

Voit lentää Reykjavikiin halpalentoyhtiöillä Saksan kautta myös lentämällä ensin Air Berlinillä ensin Frankfurtin Hahnin kentälle ja sieltä edelleen Reykjavikiin Iceland Express (www.icelandexpress.com) halpalentoyhtiön avulla.

Iceland Express lentää suoraan Reykjavikiin myös Tukholman Arlandan kentältä, jonne voit lentää useammasta Suomen kaupungista ensin Blue1 (blue1.fi) halpalentoyhtiön avulla, tai halvan laivaristeilyn kautta.

Yksi mahdollisista tavoista saada halvat lennot Reykjavikiin on lentää ensin Lontooseen Ryanairin (ryanair.com) avulla Tampereelta Stanstedin kentälle, ja vaihtaa Iceland Expressiin, joka lentää kohti Reykjavikia samalta kentältä. Voit jatkaa myös Gatwickin kentältä edelleen Reykjavikiin Iceland Express lentoyhtiön avulla.

Jos kohteesi Islannissa ei ole Reykjavik, vaan Akureyri tai Egilsstadir, voit lentää näihin kohteisiin halpalentoyhtiöiden avulla yhdellä välilaskulla Kööpenhaminassa.

Reitti tapahtuu tyypillisesti lentämällä ensin joko Helsinki-Vantaalta tai Turusta Blue1:llä tai Norwegianilla (Norwegian.com) Kööpenhaminaan, ja jatkamalla Iceland Expressillä kohti Akureyriä tai Egilsstadiriä.


Kun olet tutustunut tarjolla oleviin halpalentoyhtiöiden aikatauluihin, hintoihin, ja reitteihin, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin erilaisten hintavertailu palvelujen avulla internetissä, kuten Kayakin (fi.kayak.com) avulla.