Halvat lennot Istanbul

Halvat lennot Istanbul ovat mahdollisia käyttämällä sellaisia halpalentoyhtiöitä välilaskun avulla kuin esimerkiksi Air Baltic, Air Berlin, Pegasus, Easyjet, sekä Ryanair.

Yksikään halpalentoyhtiö ei lennä suoraan Suomesta Istanbuliin, mutta pienellä suunnittelulla ja yleensä yhden välilaskun ja koneen vaihdon avulla voit käyttää useita erilaisia reittejä halvoille lennoille Istanbuliin.

Air Baltic (airbaltic.com) lentää Suomesta (mm. Helsinki, Tampere, Kuopio, Oulu) Istanbuliin siten, että välilasku ja mahdollinen koneen vaihto tapahtuvat Latvian pääkaupungissa, Riiassa.

Air Berlin (airberlin.com) puolestaan lentää Istanbuliin Dusseldorfista, jonne pääset samalla lentoyhtiöllä myös Helsingistä. Dusseldorfista Istanbuliin lentää myös Pegasus (flypgs.com).

Voit lentää myös Easyjetillä (easyjet.com) ensin Helsingistä Lontooseen Gatwickin kentälle ja siitä edelleen samaa halpalentoyhtiötä käyttäen Istanbulin Sabihan kentälle.

Sabihan kentälle pääset myös vaikkapa Frankfurt am Mainin kentältä TUIflyn (tuifly.com) ja Condorin (condor.com) avulla. Frankfurtiin pääsee vaikkapa Ryanairilla (ryanair.com), joka lentää Tampereelta Frankfurt Hahn kentälle.

Ryanairilla pääset myös Lontooseen Stanstedin kentälle, jolta voit jatkaa Germanwingsin (germanwings.com) avulla kohti Istanbulia.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin käyttämällä internetistä löytyviä hintavertailupalveluita, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).