Halvat lennot Italia

Halvat lennot Italia kohteisiin ovat mahdollisia Suomesta käyttäen halpalentoyhtiöistä esimerkiksi Ryanairia, Air Balticia, tai Air Berliniä.

Ryanair (ryanair.com) on Euroopan suurin halpalentoyhtiö, ja toimii Suomessa Tampereen Pirkkalan lentokentältä käsin.

Tampereelta lähteviin lentoihin kuuluu lento Milanon Bergamon lentokentälle. Bergamon kenttä on viralliselta nimeltään Orio al Serio International Airport.

Bergamon kentältä voit lentää edelleen Ryanairia käyttäen halpalentoja muihin Italian sisäisiin kohteisiin, kuten Alghero, Bari, Brindisi, Cagliari, Lamezia-Terme, Rooma (Ciampinon lentokenttä), sekä Trapani.

Bergamosta pääset samalta kentältä myös Meridianan (meridiana.com) avulla Olbiaan, sekä Cagliariin.

Windjet (volawindjet.it) puolestaan lentää Palermoon sekä Cataniaan Bergamon kentältä.

Voit myös käyttää Air Balticia (airbaltic.com) päästäksesi Suomesta (Helsinki, Tampere, Oulu, Kuopio) Italiaan. Air Baltic lentää käyttäen välilaskua ja mahdollista koneen vaihtoa Riiassa matkalla kohti Italian kohteita, joihin kuuluvat Milano, Venetsia, sekä Rooma.

Air Berlin (airberlin.com) puolestaan lentää Helsingistä Roomaan ja Milanoon tehden välilaskun ja mahdollisesti joudut myös vaihtamaan konetta Saksassa, tyypillisesti Dusseldorfissa tai Berliinissä.

Air Berlin tosin lentää myös Venetsiaan, Olbiaan, Napoliin, Brindisiin, Cataniaan sekä Lamezia Termeen Saksasta, mm. Dusseldorfista tai Berliinistä, joten voit lentää myös näihin Italian kohteisiin samalla lentoyhtiöllä jos aikataulut sopivat sinulle.


Kun olet selvittänyt näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöihin mm. hintavertailupalveluiden avulla netissä, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).