Halvat lennot Japaniin

Halvat lennot Japaniin ovat mahdollisia yhdistelemällä eurooppalaisia ja aasialaisia halpalentoyhtiöitä, kuten Cebu Pacificia.

Halpalentojen suunnittelussa ensin tavoitteena on usein päästä Euroopasta halpalentoyhtiöllä johonkin Aasian halpalentoyhtiöiden solmukohdista, josta tulisi järjestyä eteenpäin lento Japaniin halpalentoyhtiöllä ja takaisin.

Jos olet menossa Japanin Osakaan, yksi mahdollinen reitti jota voit käyttää halpalentoyhtiöiden avulla on lentää ensin Bangkokiin Euroopasta, ja jatkaa Cebu Pacific (cebupacificair.com) halpalentoyhtiöllä ensin Bangkokista Manilaan (Filippiinit), ja sieltä samalla lentoyhtiöllä edelleen Osakaan.

Euroopasta Bangkokiin pääset halpalentoyhtiöistä vaikkapa Air Berlin (airberlin.com) lentoyhtiöllä, joka lentää Helsingistä ensin Saksaan, josta pääset ainakin Dusseldorfin ja Berliinin kautta edelleen Bangkokiin.

Bangkokista pääset myös Bangkok Airwaysillä (www.bangkokair.com) suoraan Japanin Hiroshimaan. Bangkok Airways ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnat ovat usein vertailukelpoisia halpalentoyhtiöiden kanssa.

Osakasta ja Hiroshimasta voit jatkaa edelleen Japanin sisäisillä halpalentoyhtiöillä. Osakan Itamin lentokentältä pääset esimerkiksi Ibexairilla (www.ibexair.co.jp) suorilla lennoilla kohteisiin Sendai, Shonai, ja Akita.

Osakalta pääsee Itamin kentältä myös JAL Express (www.jal.co.jp/jex/) halpalennoilla kohteisiin Iwate-Hanamaki, Sendai, Kumamoto, Kagoshima, ja Amami-Oshima.

Osakalta matkaa esimerkiksi Tokioon on noin 556,4 km, mutta pääset tämän välin vaikkapa Japanin nopeilla Japan Railways (www.japanrail.com) junayhteyksillä noin 3 tunnissa.


Kun olet löytänyt näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailukoneissa, joista parhaisiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).