Halvat lennot Kanadaan

Halvat lennot Kanadaan ovat tarjolla mm. sellaisilta halpalentoyhtiöiltä kuin Condor sekä FlyGlobespan.

Suoraan Helsingistä ei ole mahdollista lentää Kanadaan halpalentoyhtiöillä, mutta lentämällä Suomesta ensin yhdellä halpalentoyhtiöllä eteenpäin Eurooppaan, pääsee helposti paikkaan, josta Atlantin voi ylittää halpalentoyhtiön avulla Kanadan puolelle.

Yksi suosittu reitti on lentää ensin halpalentoyhtiöillä Dubliniin, joko Helsingistä Aer Linguksen (aerlingus.com) avulla, tai Tampereelta Ryanairin (ryanair.com) avulla.

Dublinista pääset Kanadaan halpalentoyhtiöistä FlyGlobespanilla (flyglobespan.com) joko Calgaryyn, Torontoon (Hamiltonin lentokenttä) tai Vancouveriin.

PÄIVITYS 2011: Globespan on lopettanut toimintansa.

Toinen suosittu reitti on lentää Tampereelta ensin Lontoon Stanstedin lentokentälle Ryanairilla.

Lontoosta pääsee Kanadan puolelle FlyGlobespanilla, joka lentää Gatwickin kentältä Calgaryyn sekä Vancouveriin.

Kolmas suosittu reitti on lentää ensin halpalentoyhtiöllä Saksaan, josta voit edelleen jatkaa matkaa Kanadan kohteisiin halpalennoilla.

Helsingistä pääsee halpalentoyhtiö Air Berlinillä (airberlin.com) ensin Dusseldorfiin, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä Kanadan Vancouveriin.

Voit myös lentää ensin Ryanairilla Tampereelta Frankfurtin Hahnin kentälle halpalennolla, ja lentokentän vaihdon jälkeen jatkaa matkaa Frankfurt am Main pääkentältä halpalentoyhtiö Condorilla (condor.com) Vancouveriin.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin erilaisissa hintavertailukoneissa, joista parhaimmistoa edustaa Kayak (www.fi.kayak.com).