Halvat lennot Kiinaan

Halvat lennot Kiinaan halpalentoyhtiöiden avulla Euroopasta ovat tarjolla ainakin Kiinan kohteista Pekingiin sekä Shanghai’in.

Euroopasta Kiinaan lentää halpalentoyhtiöistä Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Air Berlin (airberlin.com), joka lentää Dusseldorfista sekä Pekingiin että Shanghaihin.

Suomesta pääset Air Berlinillä Dusseldorfiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja Dusseldorfista siis eteenpäin kohti Kiinaa samalla halpalentoyhtiöllä.

Jos lopullinen kohteesi ei ole Shanghai tai Peking, voit jatkaa matkaa Kiinassa maan sisäisiin kohteisiin siellä toimivien halpalentoyhtiöiden avulla.

Shanghaista pääset esimerkiksi Hong Kongiin Cebu Pacificilla (cebupacificair.com).

Voit myös lentää Air Berlinin avulla ensin Euroopasta Thaimaan Bangkokiin, josta voit lentää halpalentoyhtiöillä eteenpäin useisiin Kiinan kaupungeista.

Bangkokista Hongkongiin, Macauhin, Xiameniin, ja Zhenzheniin lentää halpalentoyhtiöistä AirAsia (airasia.com) ja Hong Kongiin myöskin Cebu Pacific.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailupalveluiden avulla, joita löytyy internetistä, kuten Kayak (www.fi.kayak.com).