Halvat lennot Kööpenhamina

Halvat lennot Kööpenhamina ovat tarjolla halpalentoyhtiöistä Suomesta mm. Blue1 lentoyhtiöltä, jonka omistaa SAS.

Yhtiö (jonka nettisivusto löytyy osoitteesta blue1.fi) lentää Helsingistä Kööpenhaminaan, vaikkakin firma ei tosin ole varsinainen halpalentoyhtiö, mutta hinnoittelee usein lentonsa kilpailemaan halpalentoyhtiöiden kanssa.

Blue1 lentää suoraan Kööpenhaminaan myös Turusta.

Halpalentojen avulla pääsee Tanskaan myös Air Balticin (airbaltic.com) avulla, jolloin lento tapahtuu ensin Suomesta (Helsinki, Kuopio, Tampere, Oulu) Latvian pääkaupunkiin Riikaan, ja mahdollisen koneenvaihdon jälkeen pääset samaa halpalentoyhtiötä käyttäen kohti Kööpenhaminaa.

Jos saat esimerkiksi halvat risteilyliput, voit helposti lentää Kööpenhaminaan Tukholman Arlandan kentältä Norjalaisen halpalentoyhtiön Norwegianin (norwegian.com) avulla, tai lentää ensin vaikkapa Osloon samalla lentoyhtiöllä Helsingissä, vaihtaen koneen toiseen saman yhtiön koneeseen kohti Kööpenhaminaa.

Nykyisin Norwegian lentää myös välin Suomen suurimmista kaupungeista, kuten Helsingistä Kööpenhaminaan myös suorina halpalentoina.

Virosta Tallinnasta halpalentoja Kööpenhaminaan tekee Estonian Air (estonian-air.ee).


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin helposti esimerkiksi netin hintavertailupalveluissa, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).