Halvat lennot kotimaa

Halvat lennot kotimaa kohteisiin ovat tarjolla Blue1:ltä, Norwegianilta, sekä Flybeltä.

Näistä norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian (norwegian.com) lentää Helsingistä useampaankin kotimaiseen kohteeseen, kuten Rovaniemelle sekä Ouluun.

Oulu-Helsinki väliä lentoyhtiö lentää viikon läpi, ainakin neljä kertaa päivässä lähtevillä vuoroilla, ja Rovaniemen yhteys toimii noin kerran päivässä.

Flybe (flybe.fi), entiseltä nimeltään Finnish Commuter Airlines, on ollut toiminnassa Suomessa vuodesta 1993, ja toimii läheisessä yhteistyössä Finnairin kanssa mm. aikataulujen kohdentamisen kanssa, siten, että usein Finnairin ulkomaan lennoilta Helsinkiin on helppo jatkaa yhteysvuoroilla kotimaassa Flyben lennoilla.

Helsingistä Flybellä pääsee Enontekiölle, Joensuuhun, Jyväskylään, Kuusamoon, Kemi/Tornion lentokentälle, Kittilään, Kokkolaan, Kuopioon, Poriin, Savonlinnaan, Seinäjoelle, Vaasaan, sekä Varkauteen.

Blue1 (blue1.fi) on SAS:n tytäryhtiö, joka on keskittynyt kilpailemaan varsinkin hinnoiltaan pääasiassa Finnairin kanssa kotimaan lentoreittien kohdalla.

Blue1 lentää Suomessa esimerkiksi Helsingistä Ivaloon, Kittilään, Kuopioon, Kuusamoon, Ouluun, Rovaniemelle, sekä Vaasaan.

Kumpikaan, Flybe tai Blue1, ei ole varsinaisesti halpalentoyhtiö, mutta niiden hinnat ovat usein kilpailukykyisiä varsinkin Finnairin kanssa.


Voit verrata näiden lentoyhtiöiden tarjoamia aikatauluja ja hintoja Finnairin ja muiden mahdollisten täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin käyttämällä mm. hintavertailupalveluja netissä, kuten Kayak (www.fi.kayak.com) palvelua.