Halvat lennot Krakovaan

Halvat lennot Krakovaan ovat tarjolla välilaskun kautta mm. Ryanairilta Tampereelta.

Suomesta ei pääse halpalentoyhtiöillä suoraan Krakovaan Puolaan, mutta voit päästä kohteeseen helposti yhdistelemällä muutaman halpalennon toisiinsa.

Ryanairin (ryanair.com), Euroopan suurimman halpalentoyhtiön, avulla pääset Tampereelta ensin vaikkapa Lontoon Stanstedin kentälle, josta voit jatkaa Krakovaan samalla lentoyhtiöllä.

Pääset Lontoosta myös Gatwickin ja Lutonin kentiltä Krakovaan käyttäen Easyjetiä (easyjet.com) lentoihin.

Toinen reittivaihtoehto on lentää ensin Dubliniin Tampereelta Ryanairilla, josta pääset edelleen Krakovaan käyttäen edelleen Ryanairia, tai Aer Lingusta (aerlingus.ie).

Jos saat halvat esimerkiksi risteilyliput Tukholmaan vaikkapa Helsingistä, voit lentää Tukholman Skavstan kentältä suoraan Krakovaan joko Ryanairia tai Puolalais-Unkarilaista halpalentoyhtiö Wizz Airia (wizzair.com) käyttäen.

Samoin Tallinnan puolelta voi helposti lentää Norwegianin (norwegian.com) avulla ensin vaikkapa Osloon tai Tukholman Arlandaan, ja jatkaa saman yhtiön avulla edelleen halpalennolla Krakovaan.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin käyttämällä hintavertailukoneita netissä, kuten esimerkiksi Kayakia (www.fi.kayak.com).