Halvat lennot Kreikkaan

Halvat lennot Kreikkaan ovat saatavana suorina lentoina Blue1:ltä, mutta käyttämällä yhtä välilaskua, voit hyödyntää muitakin halpalentoyhtiöitä.

Blue1 (blue1.fi) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnat ovat usein, mutteivat aina, vertailukelpoisia halpalentoyhtiöiden vastaaviin hintoihin.

Blue1 lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä Ateenaan. Ateenasta voit jatkaa Kreikan sisäisiin kohteisiin vaikkapa Kreikan omalla halpalentoyhtiöllä, Aegean Airilla (www.aegeanair.com).

Aegean Airin kotimaan kohteita Ateenasta ovat Alexandroupolis, Chios, Ioannina, Kavala, Kefalonia, Korfu, Kos, Kreeta, Kreeta, Lemnos, Mykonos, Mytilene, Rhodos, Samos, Santorini, sekä Thessaloniki.

Jos olet valmis tekemään yhden välilaskun matkallasi esimerkiksi Ateenaan, mahdollisuutesi käyttää halpalentoyhtiöitä kasvavat huomattavasti.

Voit myös lentää ensin Lontoon Stanstedin kentälle Tampereelta Ryanairilla (ryanair.com) ja jatkaa samalta kentältä Ateenaan käyttäen joko Germanwingsiä (germanwings.com) tai Aegean Airia.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailupalvelujen, kuten Kayakin (www.fi.kayak.com) avulla.