Halvat lennot Kuusamoon

Halvat lennot Kuusamoon ovat tarjolla erityisesti Blue1 halpalentoyhtiöltä, mutta on myös muita tapoja saada halpoja lentoja kohteeseen.

Blue1 (blue1.fi) lentää Helsingistä halpoja lentoja Kuusamooon, jonka lisäksi tämän SAS:n edullisten hintojen lentoyhtiön kohteisiin kuuluvat Oulun ja Lapin lääneissä myös Oulu, Rovaniemi, Kittilä, ja Ivalo.

Blue1 on maan toiseksi suurin lentoyhtiö, ja se liikennöi sekä kotimaan että ulkomaan liikenteessä, varsinkin Suomesta muualle Skandinaviaan ja Eurooppaan suuntautuvissa lennoissa.

Toinen lentoyhtiö, joka joissakin tapauksissa luokitellaan halpalentoyhtiöiden luokkaan ja joka lentää Kuusamon ja Helsingin väliä, on Flybe (www.flybe.fi), joka tosin lentää reittiä vain kesäisin.

Flybe, entinen Finncomm Airlines, on ollut toiminnassa Suomessa vuodesta 1993 (uuden omistajan alaisuudessa vuodesta 2011), ja toimii läheisessä yhteistyössä Finnairin kanssa kotimaan liikenteen suhteessa, usein siten, että kotimaan Flybe lennot on aikataulutettu Finnairin ulkomailta tulevien vuorojen rytmiin.

Flybe onkin lentojen määrällä mitattuna suurin kotimaisista lentoyhtiöistä maan sisäisessä lentoliikenteessä.

Jos haluat tutustua Kuusamon lentoaseman tarjontaan maaliikenteen jatkoyhteyksien suhteen, yksi parhaista sivustoista joka tarjoaa tätä tietoa on Finavian virallinen Kuusamon lentoaseman sivusto, osoitteessa www.finavia.fi/lentoasema_kuusamo.


Kuusamoon lentää myös Finnair (finnair.fi), joka usein tarjoaa täysihintaisia lentoja Kuusamoon, mutta jonka tarjouksiin usein kuuluvat erikoishinnoitellut tuotteet kotimaan liikenteessä, varsinkin ns. äkkilähtö-lennot.