Halvat lennot Kyprokselle

Halvat lennot Kyprokselle eivät ole tarjolla suoralentoina, mutta käyttäen esim. Ryanairia ja Thomas Cook Airwaysiä välilaskun avulla, pääset halvalla perille.

Kyprokselle, esimerkiksi Larnacan kentälle voi yhden välilaskun avulla päästä Helsingistä useampaakin reittiä käyttäen halpalentoyhtiöiden lentoja.

Yksi suosituista reiteistä on lentää ensin yhdelle Lontoon kentistä, ja jatkaa Lontoosta Kyproksen Larnacaan halpalentoyhtiöistä joko Monarchilla (flights.monarch.co.uk), Thomsonflyllä (flights.thomson.co.uk) tai Thomas Cook Airwaysillä (thomascookairlines.com).

Jos olet menossa Kyproksen Paphokselle, voit jatkaa Gatwickin kentältä kohti Paphosta halpalentoyhtiöistä joko easyJetillä, Thomsonflyllä, tai Thomas Cook Airwaysillä.

Voit esimerkiksi lentää Lontoon Stanstedin kentälle Tampereelta Ryanairilla (ryanair.com), joka on Euroopan suurin halpalentoyhtiö, ja jatkaa Stanstedilta Larnacaan joko Thomas Cook Airwaysillä tai Thomsonflyllä. Thomsonfly lentää myös Paphokseen Stanstedin kentältä.

Toinen suosittu reitti on lentää ensin halpalentoyhtiö Air Berlinillä (airberlin.com) Saksan Dusseldorfiin Helsingistä, ja jatkaa Larnacaan Condorilla (condor.com) tai Thomas Cook Airwaysillä samalta kentältä.

Dusseldorfin kentältä pääset myös Kyproksen Ercaniin, jatkamalla matkaa kentältä Pegasuksella (flypgs.com) kohti Kyprosta. Halpalentoyhtiö Pegasus lentää kohteeseen myös Lontoon Stanstedilta.

Dusseldorfista Kyproksen Paphokseen pääsee lentämällä Thomas Cook Airwaysillä.


Kun olet hakenut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin käyttäen netistä löytyviä hintavertailukoneita, kuten Kayakia (www.fi.kayak.com).