Halvat lennot Lissaboniin

Halvat lennot Lissaboniin ovat tarjolla halpalentoyhtiöiltä kuten Aer Lingus sekä Air Berlin.

Suomesta ei ole tarjolla kuitenkaan suoria lentoja Lissaboniin, vaan jokaisen halpalentoyhtiön kohdalla matkaan kuuluu ainakin yksi välilasku.

Suosittu reitti halpalentoyhtiöillä Lissaboniin Helsingistä on ensin lentää Aer Linguksella (aerlingus.com) Dubliniin, ja jatkaa matkaa samalla lentoyhtiöllä Dublinista Lissaboniin.

Toinen mahdollinen reitti on käyttää Air Berliniä (airberlin.com), joka lentää Helsingistä ensin esimerkiksi Dusseldorfiin tai Berliiniin, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä Lissaboniin.

Voit myös lentää halpalentoyhtiöillä Lontoon kautta Lissaboniin. Jos saat halvat risteilyliput Tukholmaan, voit lentää myös Tukholman Arlandan kentältä käyttäen halpalentoyhtiö Germanwingsiä (germanwings.com) Lissaboniin.

Edelleen yksi vaihtoehto on lentää Lontoon Stanstedin kentälle Ryanairilla (ryanair.com) Tampereelta, ja jatkaa Stanstedilta Lissaboniin käyttäen Germanwingsiä.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit vertailla niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailukoneiden avulla, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).