Halvat lennot Lontooseen

Halvat lennot Lontooseen ovat tarjolla varsinkin Norwegianin sekä Ryanairin avulla Suomesta.

Norwegianin avulla Suomesta voi lentää Lontooseen halvalla Helsingistä. Norwegian lentää Helsinki-Vantaalta Lontoon Gatwickin kentälle.

Lentoa Norwegianin kanssa kannattaa olla varaamassa hyvissä ajoin ennen matkaa ja joustavalla päivämäärällä, sillä mitä aikaisemmin yleensä tilaat lennon, sitä halvempi se on.

Samoin joustavuuden kanssa, Norwegianin kanssa kannattaa ottaa 14 päivän näkymä lentojen hinnoille, jolloin näet lähipäivien hinnat, joissa saattaa olla suuriakin alennuksia verrattuna valitsemaasi lentopäivään.

Norwegian myy lentojaan netin kautta osoitteessa norwegian.com.

Jos haluat myös halvan hotellin Lontoossa, se onnistuu mm. Easyn kautta, sillä tämä myös halpalentoja tekevä ryhmittymä omistaa neljä hotellia Lontoossa Easyhotel nimen alla, easyHotel Victoria, easyHotel London South Kengsington, easyHotel London Earls Court, sekä easyHotel London Paddington.

Voit varata huoneen näistä hotelleista nettipalvelusta osoitteesta www.easyhotel.com.

Suomesta pääsee halvalla Lontooseen myös Ryanairilla (ryanair.com), joka on yksi halpojen lentojen pioneereja Euroopassa. Ryanair lentää Lontooseen Tampereelta. Lentokenttänä Lontoossa on Lontoon Stanstedin kenttä.

Halpoja lentoja Lontooseen saa myös Air Balticilta (www.airbaltic.com), joka lentää Lontooseen Riian kautta. Jos et asu Tampereen tai Helsinginlähellä, etuna Air Balticin käytössä on se mahdollisuus, että heillä on lentoja Tampereen ja Helsingin lisäksi myös Kuopiosta ja OulustaLontooseen Riian kautta.


Air Baltic lentää Lontoon Gatwickille.