Halvat lennot Madrid

Halvat lennot Madrid ovat mahdollisia eri reittejä pitkin halpalentoyhtiöillä, kuten Ryanairin sekä Aer Linguksen avulla.

Madridiin ei ole halpalentoja suoraan Helsingistä, mutta halpalentoyhtiöiltä pääsee tyypillisesti yhden välilaskun avulla Madridiin.

Spanair (spanair.com) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnoittelu kilpailee usein halpalentoyhtiöiden kanssa. Spanairilla pääsee Helsingistä Madridiin tyypillisesti yhden Kööpenhaminassa tehdyn välilaskun ja koneen vaihdon kanssa. Yksi vaihtoehto on lentää Ryanairilla (ryanair.com) ensin Tampereelta Lontoon Stanstedille, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä edelleen Madridiin.

Ryanairilla pääset Tampereelta lentämällä myös jatkamaan Madridiin Frankfurtin Hahnin lentokentän, Dublinin, tai Milanon Bergamon lentokentän kautta. Dublinin kautta pääset myös Helsingistä Madridiin, Aer Linguksen (aerlingus.com) avulla. Voit myös jatkaa Lontoosta Gatwickin kentältä Easyjetillä (www.easyjet.com) kohti Madridia.

Suosittu reitti Madridiin halpalentoyhtiöillä on myös Saksan kautta. Air Berlin (airberlin.com) lentää Helsingistä sekä Berliiniin että Dusseldorfiin. Molemmista näistä pääsee Air Berlinin avulla, yhden välilaskun avulla Palma de Mallorcalla, Madridiin.

Myös Latvialainen halpalentoyhtiö Air Baltic (airbaltic.com) lentää Madridiin, tosin yhdessä muiden lentoyhtiöiden kanssa, siten että Suomesta (mm. Helsinki, Oulu, Kuopio, Tampere) lento on ensin Riikaan, josta vaihdat konetta. Riiasta lento tekee tyypillisesti yhden välilaskun, ja joudut myös vaihtamaan konetta.


Kun olet tarkastanut hinnat ja aikataulut näiltä halpalentoyhtiöiltä, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailukoneiden avulla netissä, joista parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).