Halvat lennot Malagaan

Halvat lennot Malagaan ovat mahdollisia varsinkin Ryanairin, Spanairin, Norwegianin, sekä Air Berlinin kautta.

Näistä halvimmat lennot reitille kuin reitille ovat usein tarjolla joko Ryanairilla tai Norwegianilla.

Ryanair eikä Norwegian kuitenkaan lennä suoraan Malagaan, vaan joudut niitä käyttäen lentämään Lontoon kautta Malagaan, mutta kokonaishinta lennoille on usein huomattavasti halvempi kuin jos lentäisit suoraan täyden palvelun lentoyhtiöillä (joiden hintojen vertailuun hyvä nettityökalu on esimerkiksi kayak.com).

Ryanair (ryanair.com) lentää Lontooseen Stanstedin lentokentälle Tampereelta ja Norwegian (norwegian.com) Helsinki-Vantaalta Lontoon Gatwickin kentälle. Huomaa tarkastaa että ehdit yhteyslennollesi etkä joudu kasvattamaan kulujasi yöpymällä Lontoossa yön yli.

Halpalentoyhtiöiden kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja olla joustava lähtöpäivän suhteen että saa halvimman mahdollisen hinnan lennoilleen.

Spanair (spanair.com) tarjoaa myös halpoja lentoja Helsingistä Malagaan, yleensä yhden välilaskun kautta. Spanairin lähtöpäivien kanssa kannattaa olla joustava, jotta saisi parhaan hinnan lennolleen Malagaan.


Air Berlin (airberlin.com) lentää myös Malagaan, yleensä yhdellä välilaskulla Saksassa, suhteellisen edullisin hinnoin täyden palvelun lentoyhtiöihin.