Halvat lennot Marokkoon

Halvat lennot Marokkoon ovat tarjolla tyypillisesti yhden välilaskun kautta halpalentoyhtiöiltä kuten Euroopan suurin halpalentoyhtiö, irlantilainen Ryanair, joka lentää Tampereelta.

Ryanair (ryanair.com) lentää Tampereelta ensin esimerkiksi Bremeniin ja Frankfurtin Hahnin kentille, joista molemmista pääset eteenpäin Marokon Marrakechiin toisella Ryanairin lennolla.

Marrakechiin päästäksesi voit myös käyttää Norwegiania (norwegian.com), jonka avulla pääsee ensin Helsingistä Lontoon Gatwickin kentälle, ja pääset Marrakechiin mm. Easyjetin (www.easyjet.com) halpalennolla samalta kentältä.

Voit myös lentää halpalentoyhtiöistä Air Berlinillä (airberlin.com) ensin vaikkapa Dusseldorfiin Helsingistä, ja jatkaa matkaa halpalentoyhtiö Condorilla (condor.com) Marrakechiin.

Dusseldorfista pääsee myös Marokon Nadoriin Atlas Bluella (atlas-blue.com).

Marokon Agadiriin pääset Lontoosta Gatwickin kentältä Thomas Cook Airwaysillä (flythomascook.com) sekä ThomsonFlyllä (flights.thomson.co.uk).

Ryanairilla pääset Tampereelta myös Lontoon Stanstedin kentälle. Stanstedilta pääset Agadiriin eteenpäin Ryanairilla eri lennolla.

Agadiriin pääset myös Air Berlinin avulla esimerkiksi Berliinin tai Dusseldorfin kautta. Myös TUIfly (tuifly.com), Thomas Cook, sekä Condor lentävät Dusseldorfista Agadiriin, ja Condor myös Berliinin Tegelin kentältä.

Jos olet menossa Marokon Casablancaan, yksi mahdollisista reiteistä on mennä ensin Ryanairilla halpalennolla Tampereelta Milanon Bergamon (Orio al Serio) kentälle, ja jatkaa MyAirilla (myair.com) Casablancaan samalta kentältä.

Ryanairin avulla pääset Milanon Bergamon ja Frankfurtin Hahnin kentiltä myös Marokon Fesiin, eri lennoilla samoilta kentiltä.

Jos olet menossa Marokon Al Hoceimaan, pääset sinne Brysselistä ja Amsterdamista Atlas Bluen avulla (joka lentää myös Nadoriin samoilta kentiltä). Brysseliin ja Amsterdamiin taas pääsee halpalennoilla Suomesta (Helsinki, Kuopio, Tampere, Oulu) esimerkiksi Air Balticilla (airbaltic.com), yhden Riiassa tapahtuvan välilaskun kautta.

Atlas Blue lentää myös Marokon Oujdaan ja Tangeriin samoilta kentiltä.

Päästäksesi Marokon Rabatiin, voit lentää ensin vaikkapa Air Balticilla Pariisin Orlyn kentälle, josta samalta kentältä perille Rabatiin pääset joko Aigle Azurilla (aigle-azur.fr) tai Jet4you:lla (www.jet4you.com). Orlyltä pääset useampiinkin Marokon kohteisiin samoilla lentoyhtiöillä.


Kun olet verrannut näiden halpalentoyhtiöiden hintoja ja aikatauluja, voit verrata niitä perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailukoneiden avulla netissä, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).