Halvat lennot Meksikoon

Halvat lennot Meksikoon ovat tarjolla yhdellä välilaskulla Suomesta halpalentoyhtiöillä mm. Meksikon Cancuniin.

Cancun on yksi suosituimmista Meksikon lomakohteista ja varsinkin Eurooppalaisten keskuudessa. Suomesta Cancuniin pääsee helposti useampaakin reittiä käyttäen halpalentoyhtiöitä.

Yksi suosituimmista reiteistä kulkee Saksan kautta käyttäen Air Berlin (airberlin.com) halpalentoyhtiötä. Yksi tapa on lentää lentoyhtiöllä ensin Dusseldorfiin, ja jatkaa koneen vaihdon jälkeen samalta kentältä samalla lentoyhtiöllä kohti Meksikon Cancunia.

Toinen suosittu reitti on lentää ensin Suomesta Tampereen lentokentältä Ryanairilla (ryanair.com) ensin Milanon Bergamon kentälle, vaihtaa kenttää Milanon Malpensaan, ja jatkaa matkaa suorana kohti Cancunia Meridianalla (meridiana.com). Tämä reitti tosin on Meridianan valikoimissa vain kausiluontoisesti.

Cancunista voit jatkaa edelleen halpalentoyhtiö Volariksella (www.volaris.com.mx) Meksikon sisäisistä kohteista Guadalajara, Hermosillo, Mexico City, Monterrey, Puebla, Tijuana, ja Toluca.

Kaiken kaikkiaan 7 eri Meksikon kaupungista on suoria lentoja Eurooppaan, mutta Cancunin ollessa poikkeuksena näitä reittejä lentävät täyden palvelun lentoyhtiöt, joista Lufthansalla on eniten lentoja Meksikosta.


Voit vertailla näitä reittejä ja etsiä parhaita hintoja Euroopasta Meksikoon erilaisten hintavertailupalvelujen avulla, joista parhaimmistoon kuuluu Kayak (fi.kayak.com).