Halvat lennot Miamiin

Halvat lennot Miamiin ovat tarjolla Suomesta käsin esimerkiksi käyttämällä joko Air Berliniä tai Aer Lingusta.

Air Berlin (airberlin.com) lentää Miamiin sekä Dusseldorfista että Munchenista. Saman lentoyhtiön avulla pääset ainakin Dusseldorfiin suoralla lennolla Helsingistä, ja samalta kentältä siis edelleen Miamiiin.

Aer Lingus (aerlingus.com) lentää Dublinista Fort Lauderdale-Hollywood Intl lentokentälle Floridassa, joka on vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Miamin keskustasta:

Dubliniin pääset ensin Aer Linguksella Helsingistä tai vaihtoehtoisesti Euroopan suurimmalla halpalentoyhtiöllä, Ryanairilla (ryanair.com), Tampereelta.

Voit myös lentää ensin halpalennoilla vaikkapa Aer Linguksen avulla ensin New Yorkiin JFK:n kentälle, ja jatkaa sieltä Yhdysvaltalaisista halpalentoyhtiöistä vaikkapa JetBluen (jetblue.com) avulla eteenpäin Fort Lauderdalen kentälle.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden tarjoamat hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailupalveluissa netissä, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).