Halvat lennot New York

Halvat lennot New York ovat tarjolla pienellä suunnittelulla välilaskun avulla esimerkiksi Dublinissa.

Usein mannertenväliseen liikenteeseen ei ole tarjolla ns. halpalentoyhtiöitä, koska lentoaika on niin merkittävä, ja asiakkaat tarvitsevat huomattavan määrän palveluita viihtyäkseen pitkillä lennoilla, joka nostaa tällaisten lentojen hintoja.

Näin on asianlaita myös Helsinki-New York välillä, jota lentää mm. Finnair. Jotta löytäisit tälle välille halvimmat hinnat eri täyden palvelun lentoyhtiöille, kannattaa käyttää kombinaatiota erilaisia hintavertailukoneita, kuten kayak.com.

Pienellä suunnittelulla ja välilaskun avulla voit kuitenkin säästää huomattavan summan rahaa.

Erittäin suosittu tapa säästää lennoissa New Yorkiin Suomesta on lentää ensin Dubliniin Tampereelta, käyttäen Ryanairia (ryanair.com), joka on ns. halpalentoyhtiö, ja sitten vaihtaa konetta Dublinissa halpalentoyhtiöön New Yorkiin, joka Dublin – New York välille on Aer Lingus (aerlingus.ie).

Vaihtoehtoisesti voit myös säästää lentämällä ensin Lontooseen Ryanairilla, joka lentää myös Lontoon Stanstedin kentälle Tampereelta, ja Easyjetillä, joka lentää Helsingistä Gatwickin lentokentälle.

Et löydä Ryanairin tai Easyjetin hintoja hintavertailukoneista, joten niiden matkat täytyy varata suoraan heidän nettisivuillaan.

Tämä on myös yksi näiden yritysten tavoista säästää kustannuksissa, joka mahdollistaa halpojen hintojen tarjoamisen.

Lontoo-New York väli on huomattavasti kilpaillumpi kuin väli Helsinki-New York, jonka tulisi näkyä alempina hintoina, tosin yleensä korkeampina kuin lentää halpalentoyhtiöillä Dubliniin kautta.

Jatkoyhteysaikoihin halpalentoyhtiöiden avulla niin Dublinin kuin Lontoonki kautta kannattaa jättää hyvä vara että varmasti ehdit jatkoyhteyteen New Yorkin koneeseen, sillä yöpyminen, varsinkin viime tipassa varattuun yöpymiseen, saattaa tulla erittäin kalliiksi Dublinin kuin myös Lontoon lentokenttien lähellä.

Halvimmissa lentolipuissa on myös usein erilaisia rajoituksia siitä miten myöhäisessä vaiheessa voit siirtää lentoasi, jos tällainen mahdollisuus on ylipäätään olemassa.


Halpalentoyhtiöiden käyttö voi säästää helposti kymmeniä prosentteja lentojesi hinnoista, jonka voit käyttää mieluummin vaikka ostoksiin New Yorkin päässä.