Halvat lennot Nizzaan

Halvat lennot Nizzaan on mahdollista saada Suomesta muun muassa Air Berliniltä, Air Balticilta, Blue1:ltä, sekä Ryanairilta.

Latvialainen halpalentoyhtiö Air Baltic (airbaltic.com) lentää Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, sekä Tampereelta Nizzaan, yhden Riiassa tapahtuvan välilaskun avulla, jota kautta ja koneen vaihdon avulla pääset halvalla Nizzaan.

Saksalaisomisteinen Air Berlin (airberlin.com) lentää Helsingistä Nizzaan siten, että välilasku ja mahdollinen koneen vaihto tapahtuu yleensäSaksan Dusseldorfin kentällä.

Blue1 (blue1.fi) lentää ainakin yhden viikottaisen suoran lennon Helsinki-Vantaalta Ranskan Nizzaan. Blue1, SAS:n tytäryhtiö, ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnat kilpailevat usein halpalentoyhtiöiden kanssa suosituimmilla Euroopan reiteillä.

Ryanair (ryanair.com), joka toimii Tampere-Pirkkalan kentältä käsin Suomessa, ei tarjoa suoria lentoja Nizzaan, mutta voit sen avulla, yhden välilaskun kanssa, päästä aina Nizzaan saakka halvalla.

Voit lentää Ryanairilla Tampereelta ensin Dubliniin, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä Nizzaan.

Samoin voit tehdä Aer Linguksen (aerlingus.com) kanssa, joka lentää Helsingistä Dubliniin, ja Dublinista voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä Nizzaan.

Toinen suosittu reitti on lentää Helsingistä Norwegianilla (norwegian.com) ensin Lontoon Gatwickin kentälle, jolta pääset mm. Easyjetillä (easyjet.com) samalta Lontoon kentältä Nizzaan.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden aikataulut ja lentojen hinnat, voit helposti vertailla niitä täyden palvelun perinteisiin lentoyhtiöiden vastaaviin vaikkapa hintavertailukoneiden avulla internetissä, joihin kuuluu mm. Kayak (www.fi.kayak.com).