Halvat lennot Osloon

Halvat lennot Osloon ovat mahdollisia muun muassa Blue1:sen, Ryanairin, sekä Norwegian halpalentoyhtiöiden avulla.

SAS:n tytäryhtiö Blue1 (blue1.fi) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta se kilpailee varsinkin Skandinavian reiteillä halpalentoyhtiöiden kanssa.

Blue1 lentää suorana lentona päivittäin Helsinki-Vantaalta Osloon.

Osloon pääsee myös Latvialaisella halpalentoyhtiöllä Air Baltic (airbaltic.com), jonka avulla, välilaskulla Riiassa, pääset Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, sekä Tampereelta Osloon.

Norwegian (norwegian.com) on yksi suurimmista halpalentoyhtiöistä Pohjois-Euroopassa, ja lentää Helsingistä (ja Tallinnasta) suoraan Osloon.

Euroopan suurimman halpalentoyhtiön, Ryanairin (ryanair.com), avulla pääset yhden välilaskun kautta halvalla Osloon. Ryanair käyttää Suomesta lentoihin Tampere-Pirkkalan kenttää.

Voit lentää Ryanairilla ensin joko Dubliniin, Lontoon Stanstedille, tai Saksan Bremeniin, ja ottaa toisen halpalennon samalla lentoyhtiöllä eteenpäin Osloon.

Turusta käsin voit käyttää Puolalais-Unkarilaista halpalentoyhtiö Wizz Airia (wizzair.com), joka lentää Turusta ensin Puolan Gdanskiin, josta voit jatkaa samalla lentoyhtiöllä Osloon toisella lennolla.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata helposti niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailukoneiden avulla, joiden parhaimmistoa on Kayak (www.fi.kayak.com).