Halvat lennot Oulu

Halvat lennot Oulu mahdollisiin tarjoajiin kuuluvat muun muassa Norwegian, Blue1, Flybe, sekä Air Baltic.

Näistä norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian (www.norwegian.com) lentää Helsinkiin neljä kertaa vuorokaudessa olevilla vuoroilla läpi viikon.

Air Baltic (airbaltic.com) on puolestaan latvialainen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja Suomesta Oulusta, Kuopiosta, Helsingistä, sekä Tampereelta. Jokainen lento tekee välilaskun ensin Riiassa, josta matka jatkuu toisella lennolla kohti lopullista kohdetta.

Riian välilaskun kautta voit myös lentää Air Balticin Suomen lentoasemien väliä halvoilla lennoilla.

Blue1 (blue1.fi) ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnoittelu on usein verrattavissa halpalentoyhtiöiden hintoihin varsinkin kotimaan halpojen lentojen suhteen, sekä Skandinavian sisäisissä lennoissa.

Blue1 lentää Ouluun suoraan Helsingistä käsin.

Flybe (flybe.fi), entinen Finncomm Airlines, on halpalentoyhtiö, joka lentää Oulusta Tallinnaan sekä Tukholman kaupunkiin Ruotsin puolella.


Näiden lentoyhtiöiden lisäksi myös Finnair liikennöi Oulun kentälle. Voit löytää helposti sen ja muiden mahdollisten täyden palvelun lentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut erilaisista hintavertailupalveluista netistä, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).