Halvat lennot Puolaan

Halvat lennot Puolaan ovat tarjolla Suomesta muun muassa Wizz Airilta ja Blue1:ltä.

Halpoja lentoja tarjoavista lentoyhtiöistä vain Wizz Air (wizzair.com) sekä Blue1 (blue1.fi) tarjoavat suoria lentoja Puolaan Suomesta, muiden kohdalla joudut tekemään ainakin yhden välilaskun ja mahdollisen koneen vaihdon.

Wizz Air toimii Suomessa Turun lentoasemalta käsin, Terminaali 2:sta, lentäen Puolan Gdanskiin.

Blue1 ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta se kilpailee usein hinnoiltaan halpalentoyhtiöiden kanssa varsinkin Skandinavian reittien suhteen.

Blue1 lentää Puolan kohteista suoraan Varsovaan.

Yhden välilaskun avulla voit käyttää muitakin halpalentoyhtiöitä Puolan kohteisiin.

Esimerkiksi Ryanairilla (ryanair.com) voit lentää ensin Tampereelta Lontoon Stanstedin kentälle, ja jatkaa samalta kentältä Ryanairin toisella lennolla kohti Gdanskia, Szczeciin, Poznaniin, Bydgoszcziin, Lodziin, Wroclawiin, Krakovaan, Katowiceen, sekä Rzeszowiin.

Voit tehdä saman yhden välilaskun reitin Puolan kohteisiin Ryanairilla myös Dublinin lentokentän kautta, jolta pääsee myös Varsovan kentälle. Frankfurtin Hahnin kenttää välikenttänä Ryanairilla käyttäen pääset Puolan kohteista Wroclawiin sekä Gdanskiin.

Myös Aer Linguksella (aerlingus.com) voit ensin lentää Helsingistä Dubliniin, ja jatkaa Dublinista Aer linguksella Gdanskiin ja Varsovaan.

Voit myös lentää Norwegianilla (www.norwegian.com) ensin Lontoon Gatwickin kentälle, ja jatkaa samalta kentältä Easyjet halpalentoyhtiöllä (easyjet.com) Puolan kohteista Krakowaan. Easyjet lentää myös Lontoon Lutonin kentältä Varsovaan.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä helposti perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailukoneissa netissä, kuten Kayakissa (www.fi.kayak.com).