Halvat lennot Saksaan

Halvat lennot Saksaan ovat tarjolla varsinkin Air Berlinin avulla, mutta myös Air Baltic on erittäin kilpailukykyinen Saksan reiteillä.

Air Berlin (airberlin.com) on Helsingistä Saksan kohteisiin lentävä halpalentoyhtiö, jonka avulla pääsee suurimpaan osaan Euroopan suurista kaupungeista ja lomakohteista.

Air Berlin lentää Helsingistä suoraan mm. Dusseldorfiin sekä Berliiniin, josta jatkolennon tai Deutsche Bahn junien avulla voit nopeasti päästä mihin tahansa Saksan kaupungeista.

Air Baltic (airbaltic.com) tarjoaa halpoja lentoja Saksalaisiin kohteisiin siten, että lennät ensin Suomesta Riikaan, ja välilaskun kautta matka jatkuu Saksaan.

Lisäetuna Air Balticilla on se, että se lentää Riikaan (ja edelleen siten Saksaan) myös Oulusta, Tampereelta, Lappeenrannasta, ja Kuopiosta, joka tarkoittaa että näiden kaupunkien asukkaiden ei tarvitse lentää ensin Helsinkiin päästäkseen halpalentoyhtiön kyytiin.

Ryanair (www.ryanair.com), Euroopan suurin halpalentoyhtiö, tarjoaa halpoja lentoja Tampereelta sekä Lappeenrannasta. Tampereelta pääsee Saksan kohteista suorina lentoina Bremeniin ja Lappeenrannasta Dusseldorfiin.

Turusta pääsee kätevästi Saksaan lentämällä Wizz Air (www.wizzair.com) nimisellä halpalentoyhtiöllä ensin Gdanskiin Puolassa, ja käyttämällä saman halpalentoyhtiön jatkolentoja Saksan puolelle.

Kaikkien halpalentoyhtiöiden suhteen kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä vertailemassa hintoja, sillä monesti näiden lentoyhtiöiden hinnat ovat alhaisimmillaan mitä aikaisemmin teet varauksen.

Kun halpalentoyhtiöiden hinnat on selvillä, kannatta aina tarkistaa miten täyden palvelun lentoyhtiöt hinnoittelevat lennot reitillesi Saksaan.


Helpoin tehdä tämä on käyttää hintavertailukonetta nimeltään kayak.com, jonka avulla voit verrata kaikkien ei-halpalentoyhtiöiden hinnat reitille yhdellä haulla. On hyvä huomata että halpalentoyhtiöt eivät yleensä anna hintojaan tällaisiin palveluihin.