Halvat lennot Singapore

Halvat lennot Singapore ovat mahdollisia lentäen esimerkiksi ensin Bangkokiin Euroopasta halpalennoilla, ja jatkaen Bangkokin välin Singaporeen Aasian halpalentoyhtiöillä, kuten Tiger Airways.

Euroopasta Bangkokin kautta tapahtuvat matkat ovat erittäin suosittu reitti päästä halvoilla lennoilla Aasian kohteisiin.

Tämä johtuu varsinkin siitä että useat Euroopan halpalentoyhtiöistä lentävät ainoina Aasian kohteinaan juuri Thaimaaseen ja varsinkin Bangkokiin, joka on yksi isoimmista yhdyskentistä Aasian halpalentoyhtiöiden toiminnassa.

Bangkokin kentältä Aasian halpalentoyhtiöistä pääset Singaporeen Jetstarilla (jetstar.com), Tiger Airwaysilla (tigerairways.com), sekä AirAsialla (airasia.com).

Päästäksesi Helsingistä ensin Bangkokiin halvalla, halpalentoyhtiöistä Air Berlin (airberlin.com) lentää Dusseldorfin kentältä Bangkokiin.

Helsingistä pääset Air Berlinin avulla ensin Dusseldorfiin, ja erillisen lennon avulla välin Saksa-Thaimaa.

Yksi halvoista reiteistä Singaporeen on myös lentää ensin Ryanairin (www.ryanair.com) avulla väli Tampere-Lontoo tai Norwegianilla väli Helsinki-Lontoo, ja jatkaa Lontoosta Kuala Lumpuriin suoralle Air Asia X (www.airasia.com) halpalennolla.

Kuala Lumpur sijaitsee erittäin lähellä Singaporea, ja kaupunkien välisen matkan voi matkustaa esimerkiksi junalla, reittiä, joka kestää 6 tuntia päiväjunalla. Junia ajaa väliä kaikkiaan kolme vuoroa per päivä, joista kaksi on päiväjunia, yksi yön yli matkustava (kestäen matkana 8 tuntia).


Kun olet selvittänyt näiden halpalentoyhtiöiden kokonaishinnan reitille ja aikataulujen sopivuuden, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden, kuten KLM Royal Dutch lentoyhtiön, vastaaviin erilaisissa hintavertailukoneissa, joista parhaimpiin kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).