Halvat lennot Suomessa

Halvat lennot Suomessa , Suomen sisäisessä liikenteessä, ovat tarjolla mm. Blue1:ltä, Flybeltä, sekä Norwegianilta.

Blue1, joka on SAS:n tytäryhtiö, ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta suuri osa sen hinnoittelusta kilpailee varsinaisten halpalentoyhtiöiden kanssa, myös Suomen sisäisessä liikenteessä.

Blue1 laajensi halpojen lentojensä reittejä Suomen sisällä välittömästi Flying Finn nimisen halpalentoyhtiön konkurssin jälkeen, saavuttaen huomattavan markkinaosuuden useilla uusilla reiteillä.

Blue1 lentää Helsingistä/Helsinkiin mm. kohteista Ivalo, Kittilä, Kuopio, Kuusamo, Oulu, Rovaniemi, sekä Vaasa.

Flybe (www.flybe.fi), entinen Finncomm (Finnish Commuter Airlines), on alueellinen halpalentoyhtiö, joka lentää Suomessa ainakin 15:ta eri reittiä.

Halpalentoyhtiön pääkeskus on Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Norwegian (www.norwegian.com) on puolestaan norjalainen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa halpojen kotimaan lentojen yhteyteen erinomaisia halpalento jatko-yhteyksiä muiden pohjoismaiden alueelle, muun muassa Tukholmaan ja Osloon.

Näiden halpalento-yhtiöiden kohdalla kannattaa olla aikaisin tarkastelemassa hintoja ja varaamassa, sillä usein mitä aikaisemmin varaa lentoja, sitä halvemmalla lippuja on tarjolla.


Kaikkien reittien kohdalla voit verrata näiden lentoyhtiöiden hintoja helposti muiden tarjolla olevien lentoyhtiöiden hintoihin hintavertailupalvelujen avulla, joista parhaimpiin kuuluu mm. www.fi.kayak.com.