Halvat lennot Sveitsiin

Halvat lennot Sveitsiin ovat tarjolla suorina lentoina kahdelta halpalentoyhtiöltä, ja useammaltakin yhdellä välilaskulla.

Suoraan Suomesta Sveitsin kohteisiin pääsee lentämään Helsingistä (Helsinki-Vantaa), josta sekä Blue1 (blue1.fi) että Air Berlin (airberlin.com) lentävät suoraan Zurichiin.

Vertailun vuoksi Zurichin lentojen osalta, ja muiden kohteiden osalta ainoina vaihtoehtoina, kannattaa tarkastaa myös yhden välilaskun kautta tarjolla olevat halpalentoyhtiöiden lennot Sveitsiin.

Zurichin osalta voit esimerkiksi lentää ensin Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta, tai Oulusta ensin Latvian Riikaan Air Balticilla (airbaltic.com), josta voit jatkaa koneen vaihdon jälkeen samalla lentoyhtiöllä kohti Zurichia.

Toinen suosittu halpalentoyhtiöreitti Zurichiin menee Lontoon kautta, jonne voit lentää ensin Gatwickin kentälle Helsingistä Norwegianilla (www.norwegian.com) ja vaihtaa konetta, lentäen vaikkapa Easyjetillä (www.easyjet.com) kohti Zurichia samalta Lontoon kentältä.

Myös Aer Linguksen (aerlingus.ie) avulla matkustaminen Zurichiin, siten että teet yhden välilaskun ja koneen vaihdon Dublinissa, on mahdollinen.

Jos olet menossa Sveitsin Baseliin, yksi suosituista reiteistä on lentää ensin Ryanairilla (ryanair.com) Tampereelta Dubliniin, ja koneen vaihdon jälkeen suoraan Baseliin samalla lentoyhtiöllä. Lontoon Gatwickin kautta pääset puolestaan Baseliin yhdellä välilaskulla Easyjetin avulla.

Geneveen puolestaan menee suosittu reitti Riian kautta Air Balticilla samaan tapaan kuin Zurichin kohdalla, yhden välilaskun avulla Suomesta. Jos pääset esimerkiksi halvalla laivaristeilyllä ensin Tukholmaan, voit lentää Tukholman Arlandan kentältä Sveitsiin halpalentoyhtiöistä Norwegianilla (norwegian.se).


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat, aikataulut, ja tarjonna, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailupalveluiden avulla, joiden parhaimmistoa on Kayak (fi.kayak.com).