Halvat lennot Tanskaan

Halvat lennot Tanskaan ovat tarjolla suorina lentoina sekä yhden välilaskun avulla esimerkiksi Saksan kautta.

Suorina yhteyksinä Suomesta on mahdollista lentää halpalentoyhtiöistä Blue1:llä (blue1.fi) Tanskaan, Kööpenhaminaan.

Blue1 lentää suoraan Kööpenhaminaan kahdesta eri Suomen kaupungista, Turusta sekä Helsingistä.

Suoraan Kööpenhaminaan pääsee nykyisin halpalentoyhtiöistä myös Norwegianilla (www.norwegian.com), joka lentää suorina välin Helsinki-Vantaa – Kööpenhamina.

Jos olet valmis tekemään yhden välilaskun matkallasi kohti Kööpenhaminaa, tarjolla on useampiakin reittejä eri halpalentoyhtiöiden avulla.

Yksi suosituimmista reiteistä kulkee Latvian Riian kautta, jonne voit ensin lentää Air Balticilla (airbaltic.com) joko Helsingistä, Kuopiosta, Tampereelta, Turusta, ja Oulusta, ja jatkaa koneen vaihdon jälkeen kohti Kööpenhaminaa samalla yhtiöllä.

Voit lentää Riikaan ensin myös Tampereelta Ryanairilla (ryanair.com).

Toinen suosittu reitti kulkee Saksan kautta. Voit lentää ensin esimerkiksi Berliinin Tegelin kentälle Air Berlinillä (airberlin.com), vaihtaa konetta, ja jatkaa kohti Kööpenhaminaa samalla lentoyhtiöllä. Toinen suosittu välilaskupaikka Saksassa Air Berlinin kanssa on Dusseldorf.

Voit myös lentää ensin Norwegianilla Lontooseen Gatwickin kentälle Helsingistä, vaihtaa konetta, ja jatkaa samalta kentältä vaikkapa Easyjetin (www.easyjet.com) kanssa kohti Kööpenhaminaa.

Suomen oloissa mahdollinen vaihtoehto on myös lentää Viron puolelta, Tallinnasta, suoraan Kööpenhaminaan halpalentoyhtiö Estonian Airilla (www.estonian-air.ee). Tallinnaan pääsee varsinkin Helsingistä nopeilla ja edullisilla lauttayhteyksillä.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hinnat, aikataulut, ja saatavuuden, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin erilaisten hintavertailupalveluiden avulla, joiden parhaimmistoa on esimerkiksi Kayak (fi.kayak.com).