Halvat lennot Teneriffalle

Halvat lennot Teneriffalle ovat tarjolla halpalentoyhtiöiltä sekä Pohjois-Teneriffan Norte Los Rodeos kentälle että Etelä-Teneriffan Sur Reina Sofia kentälle.

Yksi suorista Suomesta Teneriffalle lentävistä halpalentoyhtiöistä on Norwegian (www.norwegian.com), joka lentää paikkakunnalle Helsinki-Vantaan lentokentältä, joko suorina lentoina tai yhdellä välilaskulla (tyypillisesti Kööpenhaminassa).

Pohjois-Teneriffan kentälle Suomessa toimivista halpalentoyhtiöistä lentää Air Berlin (airberlin.com) sekä Dusseldorfin että Berliinin Tegelin lentokentiltä, joihin kumpaankin pääset Helsingistä samalla lentoyhtiöllä halpalentoina.

Sekä Berliinin Tegelin kentältä että Dusseldorfissa voit myös vaihtaa toiseen halpalentoyhtiöön, sillä molemmilta kentiltä Pohjois-Teneriffalle lentää TUIfly (tuifly.com).

Etelä-Teneriffalle menoon sinulla on useampia vaihtoehtoja.

Erittäin halpoja lentoja usein tarjoava halpalentoyhtiö, alallaan Euroopan suurin, Ryanair (ryanair.com), lentää Tampere-Pirkkalan lentokentältä ensin Dubliniin, josta voit jatkaa Etelä-Teneriffan kentälle toisella Ryanairin lennolla.

Toinen vaihtoehto Dublinin kautta on lentää Helsingistä Dubliniin ensin Irlantilaisella halpalentoyhtiö Aer Linguksella (aerlingus.com), ja jatkaa matkaa samalla lentoyhtiöllä Etelä-Teneriffan kentälle.

Voit Ryanairilla lentää Tampereelta myös Lontoon Stanstedin kentälle, ja jatkaa matkaa Ryanairin toisella lennolla Teneriffalle. Samalta kentältä Etelä-Teneriffalle lentävät halpalentoyhtiöistä myös Thomsonfly (thomsonfly.com) sekä Thomas Cook (flythomascook.com).

Ryanairin avulla pääset Etelä-Teneriffalle myös Bremenin ja Frankfurtin Hahnin kenttien kautta.

Helsingistä voit reittinä lentää myös Norwegian ensin Lontoon Gatwickin lentokentälle, ja jatkaa vaikkapa Easyjetillä (www.easyjet.com) samalta kentältä Etelä-Teneriffan kentälle.

Lontoon Gatwickin kentältä Etelä-Teneriffan kentälle lentävät myös Thomsonfly, Thomas Cook, sekä Monarch (flights.monarch.co.uk).

Air Berlin (airberlin.com) puolestaan tekee halpalentoja Helsingistä käsin Suomessa, ja pääset sen avulla Etelä-Teneriffalle yhden välilaskun ja mahdollisen koneen vaihdon kautta, joko Dusseldorfissa tai Berliinin Tegelin kentällä.

Tuifly lentää myös Berliinin Tegelin kentältä ja Thomas Cook, Tuifly, sekä Condor (condor.com) lentävät myös Dusseldorfin kentältä Etelä-Teneriffan Sur Reina Sofian kentälle.


Kun olet tarkistanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailukoneiden avulla, joista parhaita on Kayak (www.fi.kayak.com).