Halvat lennot Tukholma

Halvat lennot Tukholma kohteeseen ovat tarjolla halpalentoyhtiöistä suorina tai yhden välilaskun avulla Ryanairilta, Air Balticilta, Norwegianilla, sekä Flybeltä.

Suorina lentoina voit tosin lentää Blue1:llä (blue1.fi) Tukholmaan Helsingistä, Turusta, Tampereelta, ja Vaasasta.

Blue1 ei varsinaisesti ole halpalentoyhtiö, mutta reiteillä Ruotsiin se on usein erittäin kilpailukykyinen halpalentoyhtiöiden hintojen kanssa.

Norwegian (www.norwegian.com) on norjalainen budjettilentoyhtiö, joka lentää suorina Tukholmaan (Arlandan kenttä) Helsinki-Vantaan lentokentältä, muiden pohjoismaisten kohteiden ohessa.

Flybe (www.flybe.fi), entinen Finncom, on puolestaan kotimaan lentoihin erikoistunut halpahintaisia lentoja tarjoava yhtiö, jolla on reittejä Tukholman ja Vaasan sekä Tukholman ja Oulun välillä.

Halpalentoyhtiö Ryanairin (ryanair.com) avulla voit lentää ensin Riikaan, Latviaan, ja toisella Ryanairin lennolla lentää Tukholman Skavstan kentälle.

Samoin voit Latvialaisen halpalentoyhtiö Air Balticin (airbaltic.com) lennoilla ensin lentää Suomesta (Helsinki, Kuopio, Oulu, tai Tampere) ensin Riikaan, ja jatkaa toisella lennolla Tukholmaan.

Helsinkiläisille vaihtoehtoinen reitti voi olla myös lentää Viron puolelta halpalento Tukholmaan, sillä norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian lentää myös Tallinnasta Tukholman Arlandan kentälle suorina lentoina.

Turkulaisille varteenotettava vaihtoehto voi olla käyttää Puolalais-Unkarilaista halpalentoyhtiötä Wizz Airia (wizzair.com) ensin Puolan Gdanskiin, ja jatkaa Gdanskista samalla lentoyhtiöllä Tukholman Skavstan kentälle.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä täyden palvelun perinteisiin lentoyhtiöihin hintavertailu palvelujen avulla internetissä, kuten Kayakin (www.fi.kayak.com) avulla.